Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 (düzenlendi) @Serdar yaman valla buluncaya kadar canım çıktı. İkinci el alıyodum düşünme aşamasındaydım aynı zamanda Amazon'a bakıyodum ama bazılarına mavi göndermişler diye okuyunca vazgeçiyodum. Aynı sırada oyuncakcıları aradım yok yok yok dediler. Ertesi gün bi telefon. Bi kamyon mal geldi içinden kırmızı mustang çıktı dediler. Ayırttım almaya gittim. Kırmızı alcakken baktım ki 4-5 tane mustang almışım 6 tane piyasadaki tüm mustangleri sıraladım bi anda. Custom olan maviden, Harley Davidson edition'a kadar. Zaten diğer renklerde 3 tane henüz. Mavi kırmızı beyaz. Beyazı da bu.Digerlerini eve gidince resimleyeyim. Ocak 7, 2016 Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 @Serdar yaman valla buluncaya kadar canım çıktı. İkinci el alıyodum düşünme aşamasındaydım aynı zamanda Amazon'a bakıyodum ama bazılarına mavi göndermişler diye okuyunca vazgeçiyodum. Aynı sırada oyuncakcıları aradım yok yok yok dediler. Ertesi gün bi telefon. Bi kamyon mal geldi içinden kırmızı mustang çıktı dediler. Ayırttım almaya gittim. Kırmızı alcakken baktım ki 4-5 tane mustang almışım [emoji3] 6 tane piyasadaki tüm mustangleri sıraladım bi anda. [emoji3] Custom olan maviden, Harley Davidson edition'a kadar. Zaten diğer renklerde 3 tane henüz. Mavi kırmızı beyaz. Beyazı da bu.Digerlerini eve gidince resimleyeyim. Burdan devam edelim [emoji3][emoji3][emoji3] Akşam diğerlerini görmek isterim [emoji3] Yeni Hobim Ve Oyuncaklarım... http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/8922-Yeni-Hobim-Ve-Oyuncaklar%C4%B1m%2E%2E%2E Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Bir saat önce, Serdar yaman said: Aynından Shelby Gt350R yok orda piiiiiii..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Aynından [emoji3] Shelby Gt350R yok orda piiiiiii..... [emoji3] Gelecek oda [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutay Gülvendik Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 ''Ciğerden'' dedikleri bu heralde içim çekildi resmen bu nasıl güzel bir şeydir. O zaman şu milli sözlerimizi söyleyip buradan çekiliyorum ''bunun vergisi çoktur,bu 1 lira yakar,Türkiye'de bunlara binilmez'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Güzelmiş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Mustang bizi kendine aşık etti. Akşamları ailece GT 5.0 V8 videoları açıp sesini dinliyoruz. Bu da bizim iki numara. Biz mustang sesi dinlerken, o da bizimle dinlemeyi seviyor Eşim 2005 Temmuz'unda Amerika'ya gittiğinde, arkadaşları ile bir Mustang kiralamış. Miami - Panama City Beach arasında 950 km kadar yolculuk yapmışlar. Şundanmış: 2015 Mustang'in ön tarafı (kaput, far, panjur grubu) yeni mondeo'ya çok benziyormuş. Ama arkası çok ama çok güzelmiş. Şu anki mustang kasası, önceki kasa mustang ile yeni mondeo'nun "kırma"sı gibi duruyormuş. (Kendisi şu an başımda, bunları yazmamı istiyor bana kızmayın, o da yorumları okuyor ) Son olarak da ,sıcak poğaça yapmış, "çaya gelmek isteyen buyursun gelsin" diyor efenim Şubat - Nisan arasında, Antalya'da üç programımız var. Bilaller'de Mustang olursa biz de ailece uğrayıp incelemeyi düşünüyoruz 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Mustang eksik olmaz yaz oncesi hemde. Bekliyoruz ailecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Sizin familya çok iyiymiş @Volkan G. Ufaklık daha süper yalnız Maşallah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 5.0'da plakalık da yok... çok ufak şeyler bunlar tabi de gözüme takıldı bir kere. 2.3'ün plakalığı fazla önde duruyor. Hiç plakalık takılmaması daha güzel olmuş. neyse biraz daha b.k atacak birşey bulayım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 20 dakika önce, Kemal Yerebakan said: Mustang eksik olmaz yaz oncesi hemde. Bekliyoruz ailecek. İnşaallah Kemal Bey Kabul ederseniz, uğramayı mutlaka dusunuyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Bende aldim arabayi taktim plakayi Yakupla bi test videosu çekeriz 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 speedhunters ne la, şahsuvaroğlu yazar insan oraya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 speedhunters ne la, şahsuvaroğlu yazar insan oraya [emoji14] O sabit bende baktim değişiyormu diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Roush egzost ve hava filtre kitlerini yollamış ... bağlantı parçalarını vs. kutuya koymuşlar. Tam bir ehe, ehe durumu ... ses ne kadar fark ediyor derseniz? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap