Misafir Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2016 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar evet yanlış duymadınız soğuk kış günlerinde buğu oluşturan camlarınıza pahalı çözümler aramak yerine uzun süre kalıcı etkili çözüm traş jeli camlarınıza sürün ve buğudan kurtulun. Kaynak Ocak 6, 2016 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Düzeltme yapalım traş jeli kullanmış ama çok ilginç sonuç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 16 dakika önce, Doğan Kurban said: Düzeltme yapalım traş jeli kullanmış ama çok ilginç sonuç Farketmiyor @Doğan Kurban Bulaşık deterjanı da aynı işi görüyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Yağmur da kaydırır mı acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Yağmur da kaydırır mı acaba Iıhhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 11 dakika önce, Doğan Kurban said: Yağmur da kaydırır mı acaba Yüzde bu amaçla kullanıldığına göre cam da da işe yarar sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Benim camlarda zaten yağmur kaydırıcı uygulanmış vaziyette. Şuan denesem sonuç yanıltıcı çıkar. Bir de köpürme yapar mı acaba yapsak ha ha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Burda mı görmüştüm hatırlamıyorum da sentetik kedi kumunu çoraba doldurup koltuğun altına atmak da nemi engellediğinden işe yarıyormuş diyorlar. temizlemesi pek zahmetli olmasa denenir de 20-30 arabaya uygulayamacaksanız fiyatı yaklaşık olur diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Yahu klimayı açıyorsunuz iki dakikada temizleniyor her taraf, kim uğraşır bu devirde bu işlerle... 60 model Vosvos olsa anlarım da, Focusgiller??? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 İlginçmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 ben denedim ama herhalde uygulamada eksik kaldım gene oldu buğu :/ bu arada Gillette değil arko jel ile denedim belki ondandır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap