Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2016 Online dizi ve film yayını yapan Netflix bugün itibariyle Türkiye'de kullanıma sunuldu https://www.netflix.com/tr/ Giriş: aylık 26,99 TL - 720P Orta: aylık 33,99 TL - 1080P - 2 farklı ekranda aynı anda Üst: aylık 40,99 TL - 4K çözünürlükte - 4 farklı ekrandan aynı anda izleyebiliyorsunuz. Nerelerde var? https://help.netflix.com/en/node/14164 Henüz siteleri Türkçe değil ama yapılacak ve Filmler'e Türkçe altyazı gelecek. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 bakalım bol reklamlı saçma siteler yerine buradan izlemek tercih edilecek mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 2 ekran derken aynı anda farklı 2 cihazdan erişim mi yapabilcez? Öyleyse ortak olurum birilerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Aynen iki cihaz fakat şöyle bir şey var mı bilmiyorum. Pc-mobil Pc-tablet Pc-pc varsa şahane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Eş zamanlı kullanıma bakıyor, cihazın türü fark etmiyor. Mesela ben iPad'den izlerken eşim desktoptan izleyebiliyor. Bu arada 1 aylık deneme süresi var kaydolursanız. İptal etmezseniz ücretli devam ediyor. Program yeterince zengin. Ama Türkçe şimdilik desteklenmiyor. Bir süre deneyeceğim, eğer akış sorunu olmazsa her türlü TV servisi ile ilişki keser, basit bir uydu ve netflix ile devam ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Usa da hanımın kuzen bu şirketin it, yazılım altyapısını yapıyor. Bir görüşelim ne diyecek. Kerata boğaziçi bilg. Müh mezunu. Türkçe yi bekliyoruz diye soralım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Bugün forum sayesinde bir şey daha öğrenmiş oldum, tesekkurler inceleyelim bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Fiyatlar Euro bazlı 8,10,12 Euro olarak ayarlanmış. Türkçe içerik-destek gelince yayılabilir. Ama biraz pahalı ve internet fiyatları ve kotaları böyle iken ancak SD ile idare edilir gibi geliyor. Bir de Türkiye'de çok bilinen bir servis değil içerikler, diziler nedir vs bilmiyorum doğrusu. Sitelerinde de içeriğimizde bu var vs göremedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Netflix'e geçmek mi? tabi ki... Öyle extra-ultra paketlere falan da gerek yok, HD opsiyonlu orta paketini al yeter. (başlangıç paketinde yayın SD) ...evde zaten kablolu tv vardı, o kalsın ... salla Digitürk'ü ... gitsin ... (bence) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 (düzenlendi) bakalım digiturk vs.'nin fiyatlarına etkisi olacak mı? gerçi düşünüyorum digiturk'te ne izliyorsun mert diyorum? Premier League gerisi yalan... ha bide iz tv hayatımızda bir düzgün cnbc-e vardı... o da dayanamadı canım türkiyeme Ocak 8, 2016 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Bu iş iyi oldu vallahi, ameliyat sırası beklerken Jessica Jones ilk bölümünü bitirdim. Bir dahaki beklemede de Marcos'a başlarım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Film ya da diziyi başlatmadan hangi ses ve altyazı var bakılamıyor... İlla başlatılcak... Ya da var ben bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 @Yakup Çağatay biz de paylaşalım bari bir tane sen ödersin ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Tabi bende dizikoliğim ya zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 9 dakika önce, Yakup Çağatay said: Tabi bende dizikoliğim ya zaten Yanlış hareketler bunlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap