Ulas Osman Bayir Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2016 Merhaba arkadaşlar, Aracımın tam modeli FOCUS III MCA STYLE 1.6 125 5K POWERSHIF'dir. Konuya ek olarak paylaştığım resimdeki gibi aracımın iç dizaynını güncellemek istiyorum mümkün müdür? Nerede ve ne kadara yaptırabilirim? Aracımın varsayılan özelliklerinde digital ekran navigasyon, bluetooth ve digital klima yok ve bu gerçekten büyük eksiklik. İstanbulda arabanın içinde trafikte vakit geçiren bir insan olarak bu tarz konforların hayat kalitemi artıracağını düşünüyorum bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Klima hariç diğerleri yapılır tabi ki, sitemizdeki eski başlıkları kontrol edebilirsiniz. NOT: Lütfen profil yaşınızı düzeltiniz 133 yaşında değilseniz tabi ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ulas Osman Bayir Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2016 teşekkürler ben yeniyim bi link gönderebilir misniz? zorlanıyorum bulmakta malum yaşlı insanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap