2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Focus mk3 Mca Koltuk Kırışması
-
Benzer İçerikler
-
Ford Focus Park sensörü montajı , sensörler için yer tespiti
Yazan: HüseyinKara,
- park sensörü
- focus
- (ve 2 tane daha)
- 4 yanıt
- 299 görüntüleme
-
Focus 1.0 Ecoboost Sandık motor mu Tamir mi?
Yazan: Orhan Özgür,
- focus
- ecoboost 1.0
- (ve 6 tane daha)
- 13 cevap
- 2.006 görüntüleme
-
- 5 cevap
- 1.431 görüntüleme
-
- 2 cevap
- 1.215 görüntüleme
-
Ford – Volkswagen Küresel İşbirliğini Genişletiyor
Yazan: Yakup Ç. A.,
- argo al
- otonom araç
- (ve 4 tane daha)
- 0 yanıt
- 6.603 görüntüleme
-
Soru
Aziz Akın
Arkadaşlar merhaba;
Aracımı sadece ben kullanıyorum ve standart kiloda bir insanım 85 kg kadar agırlıgım var.Aracımın bakımını yaptırırken koltuğumdaki kırışmaları danıştım hemen oturma pozisyonuna bagladılar benimde işim olduğundan fazla kurcalamadım.
Aracımı sadece ben kullandım ve 1 yıllık bir araç 10.000 KM'de sonuçta bu oturulucak bir yer ve farklı pozisyonlarda oturulcak bir tarzıda yok araç kullanılırken.. Bu koltuk üreticileri bunu hesaba katmadan mı üretim yapıyor yada hata benim mi?
Bu kadar az bir zamanda böyle bir hal alan koltuk ilerleyen yıllarda param parça olur.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Şikayet talebi açtırdım 3 hafta sonra tekrar gittim dönüş oldu mu diye sormaya biz size mesaj attık onaylanmadı suratıma bakmamalar felan bende bana mesajınız gelmedi niye aramadınız üstelemeye başlayınca müdürle diyaloğumu kurdum ve tekrardan garantiyle konuşacagını söyledi 2 gün sonra yani bu gün Ford'dan mesaj atıldı başvurunuz değerlendirilmeye alındı diye daha önce böyle bir bildirim gelmemişti işlerine gelmediğinden başvuru bile yolladıklarına inanmıyorum.
Ford'da Şikayetin değerlendirilmesi kaç gün sürüyor normal şartlarda ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap