Gündüz Mert Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2016 Dizel Focus 2 aracım var fakat kitapçık yoktu aldığımda.Bu aracın hangi kilometrelerde bakıma gireceğini ve değişecek parçaları nasıl öğrenebilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdal Acar Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Genelde internette PDF şeklinde bulunuyor kitapçıklar. Benim eski arabamda da yoktu netten buldum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 26 dakika önce, Gündüz Mert said: Dizel Focus 2 aracım var fakat kitapçık yoktu aldığımda.Bu aracın hangi kilometrelerde bakıma gireceğini ve değişecek parçaları nasıl öğrenebilirim ? Her 15bin km'de bir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aykut kayseri Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 2009 model focus 2 makyajlı kasa (focus 2,5 deniyor sanırım) 1.6 benzinli otomatik'in periyodik bakımı kaç kilometrede bir yapılıyor?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 4 saat önce, aykut kayseri said: 2009 model focus 2 makyajlı kasa (focus 2,5 deniyor sanırım) 1.6 benzinli otomatik'in periyodik bakımı kaç kilometrede bir yapılıyor?? 15 bin km veya 1 yıl. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 1.6 TDCI Focus 2010 yeni aldım. Aracıma filtre bakımı yaptırcam. Önerilen motor yağı nedir acaba ? Periyodik bakım km 15.000 süre 1 yıl mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 4 dakika önce, Aydın K. yazdı: 1.6 TDCI Focus 2010 yeni aldım. Aracıma filtre bakımı yaptırcam. Önerilen motor yağı nedir acaba ? Periyodik bakım km 15.000 süre 1 yıl mı ? Evet bakım süreleri o şekilde. Yağ konusunda bilgiler burada: http://www.focusclubtr.com/topic/781-ford-motor-yağları-ve-tavsiyesi-listesi-focus-1-focus-2-focus-3/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2016 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Evet bakım süreleri o şekilde. Yağ konusunda bilgiler burada: http://www.focusclubtr.com/topic/781-ford-motor-yağları-ve-tavsiyesi-listesi-focus-1-focus-2-focus-3/ Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Yeni konuya gerek yok sanırım focus 2.5 alalı 3 yıl fln oldu sadece yağ değişimlerini yıl doldugu için 8-9 bin civarı değiştirdik hiç aksatmadık en son bakımında mazot filtresinide değiştirdik 100 binde aldık 128binde şuan araç babamda sanayide tanıdık var diye sanayi harici bir yere götürmedi. Ustadada sorun olursa bakarız mantıgı var bu yaşta bu kmde yapılması gereken bakımlar kontroller nelerdir acaba? Ben aracın vites geçişlerinden ve gidişinden hoşnut değilim 6-7 aydır 2200 devir civarı araç bagırıyor birşey zorluyor gibi sanki,yakıt tüketimi normal araba gram duman atmıyor sogukken gazı diplesek yine duman atmıyor ama birşey aracın gidişini engelliyor neyden kaynaklı anlam veremiyorum özellikle araç ısındıktan sonra 50-100km+ civarı yol yaptıktan sonra ışıklarda kalkışlar fln çok hantallaşıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 23 saat önce, ismail orçan yazdı: Yeni konuya gerek yok sanırım focus 2.5 alalı 3 yıl fln oldu sadece yağ değişimlerini yıl doldugu için 8-9 bin civarı değiştirdik hiç aksatmadık en son bakımında mazot filtresinide değiştirdik 100 binde aldık 128binde şuan araç babamda sanayide tanıdık var diye sanayi harici bir yere götürmedi. Ustadada sorun olursa bakarız mantıgı var bu yaşta bu kmde yapılması gereken bakımlar kontroller nelerdir acaba? Ben aracın vites geçişlerinden ve gidişinden hoşnut değilim 6-7 aydır 2200 devir civarı araç bagırıyor birşey zorluyor gibi sanki,yakıt tüketimi normal araba gram duman atmıyor sogukken gazı diplesek yine duman atmıyor ama birşey aracın gidişini engelliyor neyden kaynaklı anlam veremiyorum özellikle araç ısındıktan sonra 50-100km+ civarı yol yaptıktan sonra ışıklarda kalkışlar fln çok hantallaşıyor. Triger değişim zamanına gelinceye kadar bakım periyodunda ek bir parça yok Diğer şeyler arızayı gösterir ancak, bakımla geçecek şeyler değil gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap