Onur Sezgin Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2016 http://balikesirnet.net konya merkezli bir firma sanırım...balıkesirde böyle bir hizmet sunuyorlar... çatıya bir alıcı kurup internet hizmeti sunuluyor...12 aylık 8mbit 320 tl...uygun gözüküyor ama yasal mı bu? kendi internetimi wifi ile başkalarına pazarlamak gibi bir şey ocak ayı sonunda dsmarttan taahhütüm bitiyor...bir akraba geçmiş buna memnunmuş ama bana pek güvenilir bir şey gelmedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Araştırdım, yasal görünüyor, lisans almış çoğu firma, hatta bu işe girmeyi düşünüyorum. En azından son kullanıcı açısından sorun görünmüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 telefon numarası var yarın bir görüşeyim bakalım...deneme 3 aylık yaparım olmadı...daha yüksek hız olaydı süper olurdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 karasal digital yayın hala başlamadı, 4.5 .. beyinlerimiz kızaracak bu gidişle.. 8 mbit az.. upload da önemli benm için.. şu an 25/2 kullanıyorum..upload 10 olmalı aslında.. artık cloud şu bu çıktı, upload fakiriyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Taahhüt vs olmaması iyi hani olur ya bir sorun çıkar, bırak git tadında. Fiyat güzel lakin o hızı sürekli verebilecek mi? Birde a.k.k var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2016 https://www.ilynet.net/ Bu da bursada aynı işi yapan firma.. Yeni taşındığımız evde altyapı olmadığı için interneti taşıyamadık.Bu firma da tüm siteye bu sistemi kurdu aylık 35 liraya yine 8 mbps.. Ama en guzel yanı adil kullanım noktası hız düşme yok.devamlı bir şeyler indirip yükleyen biri değilim ama film vs.indiriyorum.Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap