Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 21 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Viofo A119 V3 gps li model kullanıyorum, 6 yıl bitti ve arıza yapmadı hiç. Park modu, darbe modu vs var, tavsiye ederim. Saatlerce takip ediyor mu bu aküden takviye lazım değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Şimdi, Yakup Ç. A. yazdı: Saatlerce takip ediyor mu bu aküden takviye lazım değil mi? Ne kadar süre olduğunu bilmiyorum, ben o özelliğini kullanmıyorum, akü beslemesi var ama. Savaş usta daha iyi bilir o kısmını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 10.07.2024 - 07:13 tarihinde, Mesut ç yazdı: benimde bu kamera hoşuma gitmeye başladı yurt dışından gelecek ama güzel bir şeye benziyor fikir verebilecek yardımcı olabilecek var mı nasıldır alınır mı? https://share.temu.com/4ruUarnVYQA hiç bulaşma markasız ürün bomba etkisi yaratır 22 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: Saatlerce takip ediyor mu bu aküden takviye lazım değil mi? park modülünü alınca sürekli takip edebiliyor diye biliyorum ama şöyle biri var sallantı olunca kayıt başlıyor. bana iki kere çarptılar diğer kameralardan tespit ettim, sokaktaki. avantajı ne eleman çarptı durdu bak vs ise kayıt eder yoksa sürtüp geçti mi geçmiş olsun sonrasının kaydı oluyor. tabi ben 70 mai pro için konuştum ama viafo nun da farklı yazılım olacağını düşünmüyorum Olgu Erhan diye biri vardı YouTube da tekrar izleyebilirsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 (düzenlendi) 26 dakika önce, Olcay Sert yazdı: hiç bulaşma markasız ürün bomba etkisi yaratır türkiyeden alan cok yorumlara baktım da herkes cok ıyı diye yorumlar var kullanan birini bulsam denemek istiyorum aslında 😄 Temmuz 11 Mesut ç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 25 dakika önce, Mesut ç yazdı: denemek istiyorum aslında 😄 inşallah denerken keşke demezsin, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11 iadesi var bende ona güveniyorum 😄 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13 Ben volvoda FITCAMX in Çin malı çakmasını kullanıyorum. Arabanın parçası gibi duruyor. Çok memnunum. Sadece araç çalışırken kayıt yapıyor. Fitcamx in focus değil ama puma için modelleri var. https://fitcamx.com/collections/for-ford-lincoln/products/fitcamx-dash-cam-for-ford-ranger-2019-2022-european-model Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap