Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Novatek Mini Araba DVR Kamera GT300 Dashcam 1920x1080 Full HD 1080 p Video Registrator Kaydedici G-sensörü Gece Görüş Çizgi Kam http://s.aliexpress.com/ARVzmuiu (from AliExpress Android) Aslında en çok satılanı alma huyum yoktur. Ama cazip geldi. iki araç olunca Gps için normal kayıta hız olmadığı için mahkemede delil olmuyor diye bisey yazmışlar. Yoksa konum neresi çok önemli değil bencede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 11 dakika önce, Volkan Ö. said: Novatek Mini Araba DVR Kamera GT300 Dashcam 1920x1080 Full HD 1080 p Video Registrator Kaydedici G-sensörü Gece Görüş Çizgi Kam http://s.aliexpress.com/ARVzmuiu (from AliExpress Android) Aslında en çok satılanı alma huyum yoktur. Ama cazip geldi. iki araç olunca Gps için normal kayıta hız olmadığı için mahkemede delil olmuyor diye bisey yazmışlar. Yoksa konum neresi çok önemli değil bencede Madem dert mahkemeye kadar gidecek (gitmemesi en büyük temenni tabi) Düzgün cihaz al abicim 1080p 60 fps çeksin. Frame atlamasın, kenar köşeyi abuk sabuk kıvırmasın vs. Sonra beğenmeyip bir daha alacaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Benim aldığım kamerayla aynı sadece işlemcisi farklı. Hepsi Novatek. örnekler link1 link2 link3 burda ayrıca kıyaslama yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Gps sonradan eklenmesi gerekiyor galiba. Bendekinde gps varki. Abi ben kullanmaktan vazgeçtim. Kablo istemiyorum ortada gezinen. Ama ileride belki gizli bir tesisat çeker takarım. Çift kamera var. Lcd ekran var. Güzel cihaz. Kendinden bataryalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Madem dert mahkemeye kadar gidecek (gitmemesi en büyük temenni tabi) Düzgün cihaz al abicim [emoji4] 1080p 60 fps çeksin. Frame atlamasın, kenar köşeyi abuk sabuk kıvırmasın vs. Sonra beğenmeyip bir daha alacaksınız Kesin alcam sorun şu biri benim biri baldırın olcak. Baldız aktif kullanıyor aracı ona buna saRıyor(bildiğin sayko) . Ama para vermek istemiyor. Ben az kullanıyorum kimseye sarmıyorum ama ben kalite arıyorum para verebilirim. Simdi farklı bisey alsam eniştem bana dandik aldı diyecek. pahalı olanı ona alsam eniştem para yararı bana diyecek. Bunları simdilik alıp iç kamera yaparım diye düşündüm. Doğandaki model daha iyi ama focus'a kablo sarkıtmak istemiyorum. Yariste sarkabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 O zaman baldıza güzellik yapıp cebinden karşılayacaksın abicim Arabayı satması neye engel anlamadım ama, bunu sök al diğerine tak canım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 O zaman baldıza güzellik yapıp cebinden karşılayacaksın abicim [emoji4] [emoji3] Arabayı satması neye engel anlamadım ama, bunu sök al diğerine tak canım. İmla hatası Öyle olcak galiba ihale bana kalcak [emoji25] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Araştırmalar sonucu kablodan kurtulmak için kontajı şu şekilde yapabilirsiniz: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdiiiii gelelim uzmanlık sorusuna. Üst fotoda Teoman ın attığı fotodaki gibi montaj yapmak istiyorum. Esas soru şu ben elektriği öyle bir yerden almalıyım ki araba motor çalıştığında kameraya elektrik vermeli. Sigorta kutusunda bunun için uygun sigorta hangisidir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Torpido altındaki sigorta kutusunun şeması nasildir? Forumda 1 ve 2 nin semasini buldum ama 3 u bulamadim. Ayrıca boşta olan herhangi bir yerden alsak sorun olur mu ya da hangi sigortaya paralel çekelim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 araç kameraları için sigorta kutusundan doğrudan elektrik alınıyor araştırmama göre. hatta zaman rölesi takılarak motor durduktan sonra 10 dakika kadar besleme yapılabiliyor. bu da kameranın son dosyayı kayıt etmesi için vakit kazanmasını sağlıyor. bu yöntem ile de çakmaklı girişine giden kablo ortalıkta gezmemiş oluyor. kameraya karar verdiğimde bu sistemi uygulayacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdiiiii gelelim uzmanlık sorusuna. Üst fotoda Teoman ın attığı fotodaki gibi montaj yapmak istiyorum. Esas soru şu ben elektriği öyle bir yerden almalıyım ki araba motor çalıştığında kameraya elektrik vermeli. Sigorta kutusunda bunun için uygun sigorta hangisidir. Cakmakliktan al abi. Kumandadan aracı açılınca devreye girer ve kapndiktan 3 dak sonra enerjiyi kesiyor.en azından mca da böyle ve benim kameramin montajinida o şekilde yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Cakmakliktan al abi. Araç açılınca ve kapndiktan 3 dak sonra enerjiyi kesiyor.en azından mca da böyle ve benim kameramin montajinida o şekilde yaptım Ya keşke 3 dk olsa. 20 dk mı ne bizde o yüzden almayım dedim çakmaktan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Ya keşke 3 dk olsa. 20 dk mı ne bizde o yüzden almayım dedim çakmaktan Himm acayipmis sizinki. Vay dumbukler onu niye öyle yapmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Himm acayipmis sizinki. Vay dumbukler onu niye öyle yapmış. Aslında onun bir ayarı vardır. elm ile bağlanıp bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap