Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 1 dakika önce, Olcay Sert said: lakin dış sıcaklığı baz almamıştım. karlı havada sürekli ısıtmalar çalışır demek. yada motor ısınınca koltuk ısıtmada durur, belkide içersi ısınmadı daha!? demek istediğim şurdaki gibi bir termostat ucunu nereye koyarsan koy sıcaklık azalınca devreye girsin, artınca çıksın. bu arada sen ptc heater almışmıydın, ben sadece koltuk ısıtma aldığını biliyorum Ptc almadım. Hem elektrik tesisatım yok hem de alternatörüm zayıf geliyor. Ama zaten gerek kalmadı arabam normale döndü. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 (düzenlendi) Doğan bu kablolar her halukarda isimizi görür. Boşuna kesip bicmeyiz. Torpido altindaki sigorta kutusuna aldigimiz kablolari baglayip ucunada resimdekini tak yeter. Onuda torpidoya gizle hem cakmaklik hemde 2 usb sarji misss. İstersen üzerindeki anahtarla kapatabilirsin. Hem çift sigorta olmuyor ister birini ister diğerini kullan. Mart 11, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Doğan bu kablolar her halukarda isimizi görür. Boşuna kesip bicmeyiz. Torpido altindaki sigorta kutusuna aldigimiz kablolari baglayip ucunada resimdekini tak yeter. Onuda torpidoya gizle hem cakmaklik hemde 2 usb sarji misss. İstersen üzerindeki anahtarla kapatabilirsin. Hem çift sigorta olmuyor ister birini ister diğerini kullan. Bi dakka bunu nerden aldık nerden çektik sigortadan mi? Çok karıştı kafam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Bir kaç güne açıklığa kavuşur. Bu alet ise link burda kısaca anlatıldı. Ama temini biraz zahmetli ve uğraştırıcı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 58 dakika önce, Teoman Saraç said: Bir kaç güne Var ya kıl oldum bu ptt ye ha. valla sinirliyim. Yarın getirmezlerse küsecem onlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Dur şimdi küsme süre az kaldı gelsinde alak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 @Doğan Kurban yarın montajı bitireyim diyorum. Bu sigortayı kaça bağlayım onu hatırlamıyorum. Kaç numaraya? Birde kablodan göndereyim sanada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yok yok gelir yakında benimkiler. Sigortanın hangisi olduğunu hatırlamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yok yok gelir yakında benimkiler. Sigortanın hangisi olduğunu hatırlamıyorum Onu kesinlestirelim ben montaj yapmak istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Teoman Saraç said: Onu kesinlestirelim ben montaj yapmak istiyorum Ya bir de şu takılıyor kafama. Sigorta kutusuna gelen + kutbu direk aküden geliyorsa elektriği nasıl kesecek kamera stop edince? Manuel olarak kapatmak her seferinde angarya olur sanki. Gem modülüne ya da diğer ciharlara daha sonra gidiyordu sanırım sigorta kutusundan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Ya benim sigortadan direk elektirik cekmemin nedeni kameranin sürekli çalışması icin. Yoksa çakmaklıktan alirdim elektirigi. Not. Aküyü bitirmez heralde dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 5 dakika önce, Teoman Saraç said: Ya benim sigortadan direk elektirik cekmemin nedeni kameranin sürekli çalışması icin. Yoksa çakmaklıktan alirdim elektirigi. Not. Aküyü bitirmez heralde dimi? Valla benim araba pazar kontak kapatıp cumartesi kontak açıyor. Bence riskli olur sürekli enerji çekmesi. Aslında hareket sensörü takarsan araya sensör tarafından kontrol ettirirsen kamerayı o zaman bence daha iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Kamerada hareket sensörü var. Öyle yaziyor. Onu icin sürekli elektirik alma çabasındayim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Kamerada hareket sensörü var. Öyle yaziyor. Onu icin sürekli elektirik alma çabasındayim. E hadi bakalım sen yap beğenirsek biz de yaparız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Bak ya olay sen yapa döndü bana sigorta yeri söyle yeterli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap