Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Teoman Saraç said: Bak ya olay sen yapa döndü bana sigorta yeri söyle yeterli. Aman sigorta kutusundaki boş ve elentürük olan birine tak geç. Nasılsa aynı yerden geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 (düzenlendi) Ayni yerden geliyo da niye kitapçıkta A degerleri var? Deneme yanilmaylami bulacam sigortayi? Murat hocam 30-31 demisti ama bizde yok onlar. @Murat Kavuk hocam söz sende :D Mart 31, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 17 dakika önce, Teoman Saraç said: Ayni yerden geliyo da niye kitapçıkta A degerleri var? Deneme yanilmaylami bulacam sigortayi? Murat hocam 30-31 demisti ama bizde yok onlar. @Murat Kavuk Ya kameranın A ine en yakın değerdek yuvaya tak gitsin. Amma inceledin yahu. Nasıl olsa 2 güne sigorta kutusundan vazgeçecen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 vaz geçmemmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Bir saat önce, Teoman Saraç said: Ayni yerden geliyo da niye kitapçıkta A degerleri var? Deneme yanilmaylami bulacam sigortayi? Murat hocam 30-31 demisti ama bizde yok onlar. @Murat Kavuk hocam söz sende Burası 31 işte hocam. Ben kameranın sigortasını buraya bağladım. Yakından bakınca numaralar yazıyordu diye hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 3 dakika önce, Murat Kavuk said: Burası 31 işte hocam. Ben kameranın sigortasını buraya bağladım. Yakından bakınca numaralar yazıyordu diye hatırlıyorum.. Bagajda mı abi bu sigorta kutusu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Evet bagajdaki sigorta kutusu. Bize yolcu torpido altı gerek.. Teşekkürler. Murat hocam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Evet bu RJB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Düz mantık eğer Murat hocam her hangi yöntemle oraya elektirik vermediyse klavuzda ''Kullanılmıyor'' yazan yerde de elektirik var demektir. Bende kafama göre bir yere siigortayı takarım. Zaten birazdan belli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Düz mantık eğer Murat hocam her hangi yöntemle oraya elektirik vermediyse klavuzda ''Kullanılmıyor'' yazan yerde de elektirik var demektir. Bende kafama göre bir yere siigortayı takarım. Zaten birazdan belli olur. Klavuzdan amper değerine göre takmayı unutma bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 4 saat önce, Teoman Saraç said: Düz mantık eğer Murat hocam her hangi yöntemle oraya elektirik vermediyse klavuzda ''Kullanılmıyor'' yazan yerde de elektirik var demektir. Bende kafama göre bir yere siigortayı takarım. Zaten birazdan belli olur. girişi vardır çıkışı yoktur, sizin kullanacağınız kablo ile kullanabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 4 dakika önce, Ozan Kar said: girişi vardır çıkışı yoktur, sizin kullanacağınız kablo ile kullanabilirsiniz. Ozan sence kontakla birlikte sigorta kutusunda hangi sigortaya elektrik gelir. Ya da böyle bir ihtimal var mı? Aküden direk geliyorsa sigorta kutusu bana yaramaz çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Ozan sence kontakla birlikte sigorta kutusunda hangi sigortaya elektrik gelir. Ya da böyle bir ihtimal var mı? Aküden direk geliyorsa sigorta kutusu bana yaramaz çünkü. var tabiki abi ama hangisi doğrudan bilmiyorum, listeden bakınca sadece kontak açık donanımların sigortası muhtemelen öyledir, mesela klima kontrol paneli. deneyerekte bulunabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Aslında donanım bağlı olan sigortalara pek bulaşmak istemiyorum. Bagajda koltuk ısıtma sigortası mantıklı geliyor bana ama emin olamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Aslında donanım bağlı olan sigortalara pek bulaşmak istemiyorum. Bagajda koltuk ısıtma sigortası mantıklı geliyor bana ama emin olamadım. boş olanları dene o zaman abi içlerinde kontağa bağlı olan olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap