Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç İçi Kameralar Hakkında

Önerilen Mesajlar

Sonunda kamerayı montajını yaptım. F80 nolu sigortayı  kullandım. Sunroof için yerleştirilmiş olan sigortayı kullandım. Kitapçıkta kullanılmayan yazan sigortalar boş. Ayak yok doğal olarak elektirikte yok. Kablolar gizlendi usbde ilave edildi. Resimleri sonra atacağım.

Teoman Saraç tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...

Evet bugün aklıma geldi arabadan sd kartı alıp pc de açtım. Önce codec yükledim ses vardı görüntü yok. Sonra RegistratorViewer programıyla tam olarak çalıştığını gördüm. Gps olduğu için sağ bölümde gittiğim rotayı gösterdi. Hız ve yükseklik bilgisinide verdi. Ayrıca mikrofonda aktif biçimde çalışdı. (ama artık mikrofonu kapattım sakıncalı durum olabilir, hani sinirle kötü söz çıkar diye) Ve en merak ettiğim özellik Hareket sensörü.. Aynen aktif bir şekilde çalışıyor. Kamera araç durduktan belli bir sürede kaydı durduruyor ama sensör açık olduğu için önünden geçildiği anda tektat kayıtta.

Sonuç: :nazar::nazar::nazar: Bütün özellikler ve kayıt kalitesi harika. Tavsiye ederim. Örnek video yükleyeceğim.

Video

Teoman Saraç tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 9 Mar 2016 at 11:07, Volkan Ö. said:

Denemek için bunu aldım. 

Aklımdan geçen önce normal sonra arka kamera olarak kullanmak.

Birazda söküp kurcalayacağım.

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_281602.html

Gelsin yorumlayacağım. 

Arkadaşlar tevsiye etmiyorum bizim focusların öncamında nereye koyacağımı bilemedim. Daha deniyorum ama aynanın arkasına girmedi tutma aparatından dolayı. Arka kayıt kamerası yapmayı planlıyorum iyi bir şey alınca

a602588223fe144b29c343cef51d71c7.jpg496f029c42232bf91a0c2a8e1768b6b6.jpg042908141bd981a81177e19f655384bf.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 3 hafta sonra...

3a02a317ab5008d716cad70a9873a187.jpg

Bugün aracıma almış oldugum kamerayi montajlama girisiminde bulundum. Kamerayi guzelce yerine taktim. Kablolari gorunmeyecek sekilde tesisati cektim. Elektrigi cakmakliktan almaya niyetlendim fakat oda ne cakmakligin altındaki kabloya ulasabilmek icin ya orta konsolu komple sokmem gerek yada vitesi sokmem gerek. Şimdilik oylece kaldı. Ya işinin ehli birine yaptircam yada gözü karartip kendim yapmaya çalışcam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ufak bir dip not. Vites ışığından ya da çakmaklıktan çekilecek elektirik için konsolun sökülmesi gerekiyor (alttan riske atıp elinizi kesmek istemezseniz). Bence kendiniz yapabilirsiniz? Tavan aydınlatmadan alırsanız ufak bir klavuz yardımıyla kabloları  dikiz aynasına ulaştırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ufak bir dip not. Vites ışığından ya da çakmaklıktan çekilecek elektirik için konsolun sökülmesi gerekiyor (alttan riske atıp elinizi kesmek istemezseniz). Bence kendiniz yapabilirsiniz? Tavan aydınlatmadan alırsanız ufak bir klavuz yardımıyla kabloları  dikiz aynasına ulaştırabilirsiniz.

Vites çercevesini ve deri kilifini sökerek ulaşamazmıyım acaba? Tavan aydinlatmasinda surekli elk bulunuyormu? Aydınlatmaya gelen tesisat hakkinda bi çalışma yapmalıyım sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vites çercevesini ve deri kilifini sökerek ulaşamazmıyım acaba? Tavan aydinlatmasinda surekli elk bulunuyormu? Aydınlatmaya gelen tesisat hakkinda bi çalışma yapmalıyım sanırım.

Deri kılıfını içten tutan kelepçe var. Onu cikarmak icin yine mecbur alti cikarmaniz gerekecek. Ben ışıklı kapi esik elektriğini tavandan aldim. Anca kapilar acildiginda yada iceriden acildiginda yanıyor diye biliyorum. Tavan aydinlatmasina gelen elektirik yolcu tarafindaki sigortadan geliyor diye hatirliyorum. Ayrıca bir yol daha var. Isterseniz cakmakligin oldugu bölüme ust ve kenarlardan baski uygulayarak kirabilirsiniz. 4 vida tutuyor. Sonra tan çevirip cikarabilirsiniz. Taktiktan sonra camalara uygulanan siyah mastikle yapistirabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Deri kılıfını içten tutan kelepçe var. Onu cikarmak icin yine mecbur alti cikarmaniz gerekecek. Ben ışıklı kapi esik elektriğini tavandan aldim. Anca kapilar acildiginda yada iceriden acildiginda yanıyor diye biliyorum. Tavan aydinlatmasina gelen elektirik yolcu tarafindaki sigortadan geliyor diye hatirliyorum. Ayrıca bir yol daha var. Isterseniz cakmakligin oldugu bölüme ust ve kenarlardan baski uygulayarak kirabilirsiniz. 4 vida tutuyor. Sonra tan çevirip cikarabilirsiniz. Taktiktan sonra camalara uygulanan siyah mastikle yapistirabilirsiniz.

Kırma işi hiç bana göre degil :)

Şimdi mantık olarak iç aydınlatma sürekli elk gelmesi lazim. Dugmeye basinca devre tamamlaniyor ve aydinlatma calisiyor. Off dugmesine basarsak surekli onda ısık yanıyor. Ben bu tavan aydınlatmasını bi irdeleyim :)

Çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.