Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Hala çözemedim çift taraflı bantla çoklayıcı gi dağ yolcu bölümünün soluna yapıştırmayı planlıyorum. Sonuçta çok dandik bisey üç güne kırılırsa birde çift taraflı banti temizlemem gerekecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Biz de bugün araç kamerasını torpido üstünden tesisatı çekerek teybe bağladık. Sonuç güzel oldu ama tek kötü yanı elektriği kesmemesi oldu hahaha. Neyse bir ara çakmaklıktan montaj yapayım bari.kameranın kablosundan 1cm bile görünmüyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Nası yani? Bende teybe bağlayınca ekrana görüntü geliyo sandım ya ne inad ediyonuz alsın sürekli elektirik nolcak? Alt tarafı akü azalır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Bir saat önce, Teoman Saraç said: Nası yani? Bende teybe bağlayınca ekrana görüntü geliyo sandım ya ne inad ediyonuz alsın sürekli elektirik nolcak? Alt tarafı akü azalır 5 gün yatıyo araba yahu.Bir de aküyü yemeyelim sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: 5 gün yatıyo araba yahu.Bir de aküyü yemeyelim sonra 1.Sanki benim araba yatmıyo 2, 2 gün için kameraya ne gerek 3.Bişi olmaz alt tarafı 200 tl cik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Şimdi, Teoman Saraç said: 1.Sanki benim araba yatmıyo 2, 2 gün için kameraya ne gerek 3.Bişi olmaz alt tarafı 200 tl cik... Senin kamera hareket sensörlü sürekli aktif değil ki. Bizim sokak sürekli aktif. Sürekliönünden araba yaya geçiyor. Riske almam girişinden sökerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Senin kamera hareket sensörlü sürekli aktif değil ki. Bizim sokak sürekli aktif. Sürekliönünden araba yaya geçiyor. Riske almam girişinden sökerim. Sende arabayı ters parket 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 2 dakika önce, Teoman Saraç said: 1.Sanki benim araba yatmıyo 2, 2 gün için kameraya ne gerek 3.Bişi olmaz alt tarafı 200 tl cik... Akü ne aldın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 (düzenlendi) Sizin gibi yardımsever bir dostum sayesinde aldım. Bosh 60 amper.. Mayıs 8, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Sizin gibi yardımsever bir dostum sayesinde aldım. Bosh 60 amper.. Benim kamerayı ne zaman bağlayacaksın? Yalnız küçük bir sorun var henüz kameram yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu said: Benim kamerayı ne zaman bağlayacaksın? Yalnız küçük bir sorun var henüz kameram yok Sen iste bendekini söker hallederim.. Senin canın sağolsun. Ya da @Doğan Kurban da vardır bişeyler ondan alırız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 9 dakika önce, Teoman Saraç said: Sen iste bendekini söker hallederim.. Senin canın sağolsun. Ya da @Doğan Kurban da vardır bişeyler ondan alırız. Gürkan abi elindeki şansı tepti ki. Kamerası vardı sat dedi sattım hahahah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Benim kamerayı ne zaman bağlayacaksın? Yalnız küçük bir sorun var henüz kameram yok [emoji4] Pişmanlık seziyorum [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 7 saat önce, Volkan Ö. said: Hala çözemedim çift taraflı bantla çoklayıcı gi dağ yolcu bölümünün soluna yapıştırmayı planlıyorum. Sonuçta çok dandik bisey üç güne kırılırsa birde çift taraflı banti temizlemem gerekecek. çoklayıcı ile uğraşmayın.kameraya uygun adaptör bulum hat cekin.ben öyle yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 çoklayıcı ile uğraşmayın.kameraya uygun adaptör bulum hat cekin.ben öyle yaptım. Neresi burası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap