Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Varda valla uğraşmaya değermi o var? Sonra hadi yakaladın diyelim nolcak? Boşver salla derim ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Kardeşim ebayden 80-90 TLye arcamx diye bir aksiyon kamera almış. El koydum Araç aparatı, gidon aparatı ve kask aparatı var. Kask aparatını ayarlamaya benim zekam yetmedi. Bisiklette kullandım hep kaymış video çöp Bugün dur şunu araç kamerası olarak kullanayım dedim. Burada da bir enayilik var. Cama takınca yukarıdan aşağıya duruyor görüntüyü ters çekiyor. Kamerayı ters takarsan bu sefer de başlat bitir düğmeleri çalışmıyor. Mecburen önce başlatıp sonra yerine takıyorum ve bitince de hala kayıttayken çıkarıyorum. Videoları 5 dk lık klipler halinde çekiyor. Bende birleştirme programı yok . Mecburen youtube a birleştirttim. O da 15 dk ile sınırlı imiş. İlk 5 dk yı alamadım o yüzden. Son 13 dk nın klibi bu ...Bir de YT dinlediğim radyo şarkılarına hep telif hakkı verdi ben de mecburen sesi silip bu saçma müziği koydum haberiniz olsun. Bütün bunları niye anlatıyorum. Almayı düşünen varsa olay budur ... Fazla para vermeye gerek yok hiç yoktan iyidir deniyorsa alınabilir bence Not: isim koymayı unutmuşuk videoya idare ediverin gari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Ooo Yan yol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 (düzenlendi) 24 dakika önce, H. Cenk yazdı: Kardeşim ebayden 80-90 TLye arcamx diye bir aksiyon kamera almış. El koydum Araç aparatı, gidon aparatı ve kask aparatı var. Kask aparatını ayarlamaya benim zekam yetmedi. Bisiklette kullandım hep kaymış video çöp Bugün dur şunu araç kamerası olarak kullanayım dedim. Burada da bir enayilik var. Cama takınca yukarıdan aşağıya duruyor görüntüyü ters çekiyor. Kamerayı ters takarsan bu sefer de başlat bitir düğmeleri çalışmıyor. Mecburen önce başlatıp sonra yerine takıyorum ve bitince de hala kayıttayken çıkarıyorum. Videoları 5 dk lık klipler halinde çekiyor. Bende birleştirme programı yok . Mecburen youtube a birleştirttim. O da 15 dk ile sınırlı imiş. İlk 5 dk yı alamadım o yüzden. Son 13 dk nın klibi bu ...Bir de YT dinlediğim radyo şarkılarına hep telif hakkı verdi ben de mecburen sesi silip bu saçma müziği koydum haberiniz olsun. Bütün bunları niye anlatıyorum. Almayı düşünen varsa olay budur ... Fazla para vermeye gerek yok hiç yoktan iyidir deniyorsa alınabilir bence Not: isim koymayı unutmuşuk videoya idare ediverin gari. Abi 80-90 a bile gerek yok bak buyur 65tl lik kamera --0 dakika sonra eklendi-- Son videoda bir ayrıntı var bakalım kim bilecek --2 dakika sonra eklendi-- 1. videoda da eşine nasıl giyim mağazasından alışveriş yaptırılmaz dersi var hahahahaha Kameram da bu işte http://www.hepsiburada.com/brees-h-2028-dvr-full-hd-1080p-arac-kamerasi-p-OTHKM5001046 Eylül 29, 2016 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Son videoda bir ayrıntı var bakalım kim bilecek Bekir abi geçti?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bekir abi geçti?? Arabasıyla dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Arabasıyla dimi? ArabaLARı ile 2 tane 1 serisi geçti. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Abi 80-90 a bile gerek yok bak buyur 65tl lik kamera Neyse işte ben para vermedim. Böyle bir şey var almayı düşünn varsa olayı budur. Bu bir de çok amaçlı seninki öyle mi bilmiyorum. Yani bisiklette, denizde falan da kullanılabiliyor. Mesela hafta sonu bisiklette de kullanacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Yaw şu kamera iş ilgimi çekmeye başladı iyiden iyiye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Bekir B. yazdı: Yaw şu kamera iş ilgimi çekmeye başladı iyiden iyiye Ben kameraya verilen paraya acımam abi. Hele ki suçsuzluğumu ispatlayabileceğim durumlara düşebileceğimizi düşünürsek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Ben kameraya verilen paraya acımam abi. Hele ki suçsuzluğumu ispatlayabileceğim durumlara düşebileceğimizi düşünürsek. Bu söylediğiniz 65 ₺ senin kameradan mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Bekir B. yazdı: Bu söylediğiniz 65 ₺ senin kameradan mı ? Abi yukarıda link attım hepsiburada dan.Bendeki o kamera. Ama elektik çekilecek o yüzden servise mi gitsen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Abi yukarıda link attım hepsiburada dan.Bendeki o kamera. Ama elektik çekilecek o yüzden servise mi gitsen. Hımmmmm , bende çakmaklık yani elektrik yeri epey var, öyle kolay bişey bakayım o vakit, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Bekir B. yazdı: Hımmmmm , bende çakmaklık yani elektrik yeri epey var, öyle kolay bişey bakayım o vakit, Olabilir abi. Ama servisteki elektrikçiler çok daha güzel iş çıkarabilirler. Koray la bi konuşsanmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Olabilir abi. Ama servisteki elektrikçiler çok daha güzel iş çıkarabilirler. Koray la bi konuşsanmı Evet ondan bir görüş alayım bakalım ne diyecek konu hakkında, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap