Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Bekir B. yazdı: Evet ondan bir görüş alayım bakalım ne diyecek konu hakkında, Belki ellerinde güzel bir sistem vardır. Senin teyp ile birlikte çalışabiliyordur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Belki ellerinde güzel bir sistem vardır. Senin teyp ile birlikte çalışabiliyordur. Belki gene doğan abi sayesinde masrafa girersin bekir abi [emoji23] [emoji23] Evet ondan bir görüş alayım bakalım ne diyecek konu hakkında, 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şu alet güzel birşeye benziyor. http://www.vatanbilgisayar.com/everest-dvr-016-30-fps-arac-ici-kamera-2-lcd-ekran.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şu alet güzel birşeye benziyor.http://www.vatanbilgisayar.com/everest-dvr-016-30-fps-arac-ici-kamera-2-lcd-ekran.html Başkan görüntü kalitesine bi bakmak lazım. Bazıları önündeki arabanın plakasını bile net çekemiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 15 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Başkan görüntü kalitesine bi bakmak lazım. Bazıları önündeki arabanın plakasını bile net çekemiyor Bakmaktan kasıt? İnsanların bu kamerayla gece gündüz çekimlerini izledim, gayet başarılı. Ön kamera çok iyi arkadaki daha zayıf ama idare eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Bakmaktan kasıt? İnsanların bu kamerayla gece gündüz çekimlerini izledim, gayet başarılı. Ön kamera çok iyi arkadaki daha zayıf ama idare eder. Test videolarına bakarsın anlamıda didim. Sen de ne huysuz adamsın ha. Herşeyi ben mi bulup önünüze koyacam bea. Araştırmacı gençlik nerede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Test videolarına bakarsın anlamıda didim. Sen de ne huysuz adamsın ha. Herşeyi ben mi bulup önünüze koyacam bea. Araştırmacı gençlik nerede. Şakasın sen hakikaten. Buldum izledim diyorum. Ben mi önünüze getireyim ben mi bulayım diyorsun. Hakikaten senin dünyanda yaşamak isterdim? Nası mutlu musun orada? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 [emoji4] Şakasın sen hakikaten. Buldum izledim diyorum. Ben mi önünüze getireyim ben mi bulayım diyorsun. Hakikaten senin dünyanda yaşamak isterdim? Nası mutlu musun orada? [emoji4] Sen daha videoya bakmadan yazmıştım ben. Bakmak lazım diye. Neyse al bakalım güzelse alacak çıkar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Sen daha videoya bakmadan yazmıştım ben. Bakmak lazım diye. Neyse al bakalım güzelse alacak çıkar. Ben daha videoya bakmadan sen yazmıştın öyle mi? Abi sen bizim eve gizli kamera mı yerleştirdin? Ne biliyosun? Töbe töbe ya.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2016 Ben daha videoya bakmadan sen yazmıştın öyle mi? Abi sen bizim eve gizli kamera mı yerleştirdin? Ne biliyosun? Töbe töbe ya.. Neyse hade sen takıl abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay İstanbullu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 (düzenlendi) Bende iki gün önce Blacksys CH-100B modelini arka kamerası dahil 970 liraya satın aldım, zaten ürünün nasıl çekim yaptığını daha önceden de biliyordum ancak kendi aracımda da kullanınca iyi ki aldım diyorum Ekim 1, 2016 Kubilay İstanbullu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 26 dakika önce, Kubilay İstanbullu yazdı: Bende iki gün önce Blacksys CH-100B modelini arka kamerası dahil 970 liraya satın aldım, zaten ürünün nasıl çekim yaptığını daha önceden de biliyordum ancak kendi aracımda da kullanınca iyi ki aldım diyorum Araç kamerasına mı verdiniz bu parayı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Abi 80-90 a bile gerek yok bak buyur 65tl lik kamera[/url] --0 dakika sonra eklendi-- Son videoda bir ayrıntı var bakalım kim bilecek --2 dakika sonra eklendi-- 1. videoda da eşine nasıl giyim mağazasından alışveriş yaptırılmaz dersi var hahahahaha Kameram da bu iştehttp://www.hepsiburada.com/brees-h-2028-dvr-full-hd-1080p-arac-kamerasi-p-OTHKM5001046 Abi çakmaklıktanmı çalışıyor seninki kontak kapatınca kapanıyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Abi çakmaklıktanmı çalışıyor seninki kontak kapatınca kapanıyormu? Yok yok direk 12v ile çalışıyor. Çakmaklığın tesisatından çektim ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay İstanbullu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2016 01.10.2016 - 19:25 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Araç kamerasına mı verdiniz bu parayı? Evet doğrudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap