H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Kamerayı GPSli alma nedenimiz ne ? GPSli olunca ne oluyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: GPS’siz model alınca da o yuvaya boş bir şey geliyor o yapışıyor yani. Tamam. Bana 2 adet güç kablosu + 2 GPS lazım ve 1 adet tam takım kamera ? Benden tavsiye. Ayrı alma. Sök tak yaparken o gps tırnakları hassas kırılabilir hasar olabilir. Gps siz ler ince plastik olarak geliyor. Neden söküp takmak istiyorsun? --1 dakika sonra eklendi-- 4 dakika önce, H. Cenk yazdı: Kamerayı GPSli alma nedenimiz ne ? GPSli olunca ne oluyor ? Hocam videoları izlerken bazı programlarda harita üzerinden gittiğin yer belli oluyor. Birde yanlış hatırlamıyorsam hızıda o algılayıp videoya işliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 1 dakika önce, Teoman S. yazdı: Benden tavsiye. Ayrı alma. Sök tak yaparken o gps tırnakları hassas kırılabilir hasar olabilir. Gps siz ler ince plastik olarak geliyor. Neden söküp takmak istiyorsun? 4 araba var. 2 kamera olacak. Hepsinde GPS olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Ozaman hazırla ? ? ?:) Aykut’un siteyi takip ediyormusun? Orda bulursun alırken satıcya gearbest-banggood falan msj at yedek gps te sat diye. --0 dakika sonra eklendi-- Birde bu sök tak işi sıkıntı çıkarabilir. Kapastörü yakabilir / tırnaklara zarar verebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Sök tak derken gün içinde olacak bir şey değil ya. Farklı şehirlerde sabit kalan araçlar var sürücü ile yer değişecek işte birkaç ayda bir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Tek gps 85 tl, kablo çakmaklıkla beraber 55 tl. --1 dakika sonra eklendi-- Çok sık değişmezse sorun olacağını sanmam. --3 dakika sonra eklendi-- Eğer banggood tan alırsan vergiler dahil olanı seçebilirsin garanti olur. Birde hardwire kit kablosu bende var. Çin’e gidince almıştım. 3-4 tane. Oda park halinde aküyü bitirmeden sürekli kayıt yapmayı sağlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Bunların aparatları o kadar özel mi oluyor yav, başka marka modelinkini, yedeği direkt satılan, bir tane alsanız uymaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 (düzenlendi) Çift kameralı 765 tl ye düşüyor. --1 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Bunların aparatları o kadar özel mi oluyor yav, başka marka modelinkini, yedeği direkt satılan, bir tane alsanız uymaz mı? Bunlar universal ya da cama vantuzlu değil. Ayrıca adamlar satış olsun diye girişlerde plastiği bile değiştiriyor. Aralık 14, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2019 Xiaomi Mi 70Mai Akıllı Wi-Fi Araç Kamera 1080p-Global Versiyon 489,90 TL yerine 279,92 TL https://urun.n11.com/arac-ici-kamera/xiaomi-mi-70mai-akilli-wi-fi-arac-kamera-1080p-global-versiyon-P200588243 Bunu kullanan ve tavsiye eden var mı? F/P? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 merhabalar aracım için 70mai m300 model kamerayı aldım. bu sisteme ek olarak park modu kablosunu da aldım ve bağlantıda başarılı olamadım. kırmızı kablo daimi akü bağlantısı ve sarı araç aktif hale gelince güç kablosu olarak bağladım fakat ürün devamlı çalışıyor ve program üzerinden tanımıyor. bağlantıyı yaptığım sigortalara fuse tap kablo ile gerçekleştirdim. ölçümleri yaptım araç aktif ve pasif durumda. ve başarısız oldum dediğim gibi. deneyimli yada bu kabloyu kullanan arkadaşlar var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 (düzenlendi) 4 saat önce, Berk B. yazdı: merhabalar aracım için 70mai m300 model kamerayı aldım. bu sisteme ek olarak park modu kablosunu da aldım ve bağlantıda başarılı olamadım. kırmızı kablo daimi akü bağlantısı ve sarı araç aktif hale gelince güç kablosu olarak bağladım fakat ürün devamlı çalışıyor ve program üzerinden tanımıyor. bağlantıyı yaptığım sigortalara fuse tap kablo ile gerçekleştirdim. ölçümleri yaptım araç aktif ve pasif durumda. ve başarısız oldum dediğim gibi. deneyimli yada bu kabloyu kullanan arkadaşlar var mı? Bu şekilde 4 yıldır kullanıyorum. Temmuz 10, 2023 Mustafa Kızıltan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2023 10.07.2023 - 19:07 tarihinde, Mustafa Kızıltan yazdı: Bu şekilde 4 yıldır kullanıyorum. @Mustafa Kızıltan çok teşekkür ederim. nokta atış oldu. sorunsuz çalışıyor. bu arada benim gibi bir fuse tap takıntılı birini görmek ayrı mutlu etti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9 10.07.2023 - 14:14 tarihinde, Berk B. yazdı: merhabalar aracım için 70mai m300 model kamerayı aldım. bu sisteme ek olarak park modu kablosunu da aldım ve bağlantıda başarılı olamadım. kırmızı kablo daimi akü bağlantısı ve sarı araç aktif hale gelince güç kablosu olarak bağladım fakat ürün devamlı çalışıyor ve program üzerinden tanımıyor. bağlantıyı yaptığım sigortalara fuse tap kablo ile gerçekleştirdim. ölçümleri yaptım araç aktif ve pasif durumda. ve başarısız oldum dediğim gibi. deneyimli yada bu kabloyu kullanan arkadaşlar var mı? Berk Bey siz memnun musunuz durumlar nasıl şu an? Park halindeyken arabaya zarar verenleri görebilmek için bir kamera lazım bize, Focus'a değil 😄 Ne önerirsiniz, bir dünya kamera olmuş ortalıkta karar veremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 benimde bu kamera hoşuma gitmeye başladı yurt dışından gelecek ama güzel bir şeye benziyor fikir verebilecek yardımcı olabilecek var mı nasıldır alınır mı? https://share.temu.com/4ruUarnVYQA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10 12 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: Ne önerirsiniz, Viofo A119 V3 gps li model kullanıyorum, 6 yıl bitti ve arıza yapmadı hiç. Park modu, darbe modu vs var, tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap