Erol Süzer Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2016 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Geçen internette gezerken öyle sanıyorum ki Çinde bir aractı yeni focus lar için yapılmış bu farları gördüm. Istanbulda bu farları bulabileceğim bir yer varmı.? Ve sizce nasıl olur?? Teşekkürler. . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Hocam internete bakacaksınız başka türlü bulmak zor. Yakışır mı? Kalitesi nasıl? Onlar sizin bekletinizle orantılı Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 http://tr.aliexpress.com/store/product/2-Pcs-Set-Car-Styling-LED-Headlight-Kit-Daytime-Running-Light-DRL-Turning-light-ABS-For/1181649_32519011801.html?storeId=1181649 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Evet az önce siteyi inceledim farlar çok hoşuma gitti ama kalitesi yerine tam otururmu bunlar hep soru işareti kafamda. Keşke canlı görüp inceleyebilsem. Neyse aramaya devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2016 (düzenlendi) ? Ocak 12, 2016 Erol Süzer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2016 Görüntü olarak bence gayet güzel ama Bey'in dediği gibi performansı görüntüsü ile orantılı olmayabilir. Denemek lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2016 Daha önceki konularda da yazdım çin malı far ile ilgi birkaç bilgi ama buraya da ekliyim. Çin mallarının ucuz olmasının en büyük etkeni ucuz malzeme. Özellikle mercekli farlarda 1 yıl kadar bir süre içerisinde merceklerde kararmalar olmaya başlıyor. Daha sonrasında bunun çözümü mercek değişimi ile ancak düzeliyor. Yani bin tl ye çin malı far alıp 1 yıl sonunda neredeyse bir bin tl daha masraf yapıyorsunuz. Bence paranıza yazık. Biraz daha bekleyip orj mercekli farların çıkmacılara düşmesi için dua etmek bir seçenek. Diğer seçenek ise kendi farınızı bixenon a çevirtip gen5 sistemini de yaptırıp yaklaşık 1200 tl ye mis gibi kullanmak. Seçim sizin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2016 Şuan denemek için tek şans Uzakdoğu sitelerine para yatırıp gelmesi için dua etmek malum gümrük, kırık. , arıza gibi gibi. Bencede paraya yazık. Belki istanbulda vardır diye arkadaslara sormak istedim. Teşekkürler hepinize 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karataş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Erol bey merhaba acaba far ile ilgili bir gelişme var mı? Benim de çok hoşuma gitti çok karizmatik duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Bildiğim yok. Karizmatik durduğu kesin. Alınır mı ? Ben cesaret edemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap