Osman Türkol Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar bugün Çin'den aldığım hava saati geldi kalibre ettim doğru ölçüm yapıyor ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim sağdaki bizim makinalarda kullandığımız saattir. aldığım site aliexpress tir.15 günde geldi Ocak 13, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 İyi gunlerde kullanin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Güle güle kullan, bu kadar sapma göstermeyen saat ciddi şans. Tekrar güvenilirliği de tam mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Hayırlı olsun Osman, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 11 dakika önce, Cem Boneval said: Güle güle kullan, bu kadar sapma göstermeyen saat ciddi şans. Tekrar güvenilirliği de tam mı? Teşekkürler Cem abi ,3-5 kere test yaptım doğrudur.Fakat ileride pili zayıflayınca sapıtır mı? bilmem.Bakacağız 7 dakika önce, Bekir B. said: Hayırlı olsun Osman, Sağ olasın Bekir ,İstasyonlardaki bozuk saatlerden dolayı böyle bir düşünce geldi aklıma o da denk geldi 1 saat önce, Hakan H. said: İyi gunlerde kullanin Teşekkürler olumlu sonuç alırız diye tahmin ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Sanırım 22 ocak akşamı el koyarım gibi duruyor basınç göstergesine .Vermezsen yeğeninin karnesini gösterir gene alırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 o zaman bir daha sipariş vereyim.Mevcut olanı bendeki tabancaya taktım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Digital hava saati diyince benim kafa tiii baska yerlere gitti. Analog olanlari vardi bunlarin. Daha kullanisli olurdu sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 2 dakika önce, Osman Türkol said: o zaman bir daha sipariş vereyim.Mevcut olanı bendeki tabancaya taktım. Yetişmez yetişmez. Tek şansın Bursa planımın iptal olması. Şuan net değil ama 3 gece felan ordayım abi. Neee Çınar da çay mı? Olur tabi neden olmasın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Ben bunu kullanıyorum hep çantamda. Basınç ölçümünden memnunum. Tutarsız değil en azından lastikler arası fark var mı anlaşılır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 1 saat önce, Servet Özkan said: Digital hava saati diyince benim kafa tiii baska yerlere gitti. Analog olanlari vardi bunlarin. Daha kullanisli olurdu sanki. analog olanlardan kullandım her biri kafasına göre ibreyi oynatıyor. ondan dolayı bunu buldum. Bir saat önce, Yakup Çağatay said: Ben bunu kullanıyorum hep çantamda. Basınç ölçümünden memnunum. Tutarsız değil en azından lastikler arası fark var mı anlaşılır. Yakup o elindekinden vardı bir gün lastik havasına bakayım derken alet patladı dağıldı. Arkadaşlar dijital hava saatinin son hali 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Naptın sen abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Dijital saatli lastik tabancası yaptım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Efsane olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 (düzenlendi) Akşam YouTube da izledim benim yaptığımdan farklı modelde var ben daha ergonomik yaptım Şimdi, Osman Türkol said: Akşam YouTube da izledim benim yaptığımdan farklı modelde var ben daha ergonomik yaptı Ocak 15, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap