Hilmi Solak Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2016 Eşim sabah okula giderken aynayı çöp kutusuna vurmuş.. Okulun yolu çok dar minibüs sıkıştırmış o da sağa kaçmış.. Aynanin değişmesi mi gerekir yoksa monte edilir mi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 krık biyer görünmüyor. kuvvetli bir yapıştırıcı ile sorun çözülür sanırım. tabi elektrik aksamında sorun yoksa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 İncelemeden birşey demek çok zor. Ayna kapıya vida ile tutturuluyor. Vida yuvaları kırıldıysa değişmesi gerekebilir.Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Geçmiş olsun Hilmi Yakından görmek lazım, umarım en az hasarla çözülür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 aynanın içerden direk kısmındaki vidaları sağlam olduğundan vidalarla beraber direkteki parçadan kırılmış... o kapıda kalan aynanın parçasının yenisi bulunabilirse bu iş çözülür gibi yüklediğiniz resimlerden ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan Kutluer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Kuvvetli bir yapistiriciyla yapistirmak en mantiklisi bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Şimdi, Cihan Kutluer said: Kuvvetli bir yapistiriciyla yapistirmak en mantiklisi bence. istediği kadar kuvetli olsun araç çalışınca vibrasyondan dolayı titrer.Titreme ve ufak bir darbede kırılmasın diye plastik tamircilerini önermedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Kapıya bağlantı noktası kırılmış gördüğüm kadarı ile yapıştırıcı falan tutmaz orayı değişmesi gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 (düzenlendi) teşekkürler @Doğan Kurban @Gürkan Çakıroğlu fotoğraflara bakınca benim de aklıma ilk yapıştırmak geldi ama sanırım değişecek.. araba öğleden sonra bende eşimle dönüşümlü çalışıyoruz.. aldığımda sinyale ve camın oynayıp oynamadığına bakacam.. inşallah en az meblayla çıkarız.. adam yolun ortasında gelmiş eşimin anlattığı kadarıyla.. Ocak 14, 2016 Hilmi Solak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan Kutluer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 13 dakika önce, Serkan Karakoca said: istediği kadar kuvetli olsun araç çalışınca vibrasyondan dolayı titrer.Titreme ve ufak bir darbede kırılmasın diye plastik tamircilerini önermedim Dogru soyluyorsun gecici bir cozum urettim sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 aynanın kendisi haric dışı bütün olarak değiştiriliyor benimde başıma gelmişti, banada part halindeyken kamyonet çarpıp kırmıştı. kamyonetin sigortasından serviste yaptırmıştım sanırım 2 yıl önceydi ve 700 lira gibi bir fatura çıkmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 700 lira ben kendim yaptırcam.. Eşim minibüsün plakayı alamamış.. Alsa da inkar ederdi adam.. Dışarda bu kadar tutmaz tahminim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 3 dakika önce, Hilmi Solak said: 700 lira ben kendim yaptırcam.. Eşim minibüsün plakayı alamamış.. Alsa da inkar ederdi adam.. Dışarda bu kadar tutmaz tahminim. Çıkmacılarda bulursun abicim en kötü. Ben 200 tl civarında olduğunu duymuştum. Cumartesi çıkmacıları bir geziyim diyorum. İstersen bakarım sana da. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 İyi olur ben de hafta sonu anca uğraşabilirim zaten.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Geçmiş olsun.isterseniz yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Tam olarak neresi kırılmış? Kasa hasarlı ise 500 küsur liste fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hilmi Solak
Eşim sabah okula giderken aynayı çöp kutusuna vurmuş.. Okulun yolu çok dar minibüs sıkıştırmış o da sağa kaçmış..
Aynanin değişmesi mi gerekir yoksa monte edilir mi..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap