Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2016 Uzunca süredir reklamlar sosyal medyada çıkıyordu. Geçen gün sokakta görünce biraz izledim Var mı aramızda bu hizmetleri alan acaba? Parçalar orjinal geliyor, standart bakımlar için temiz temiz izle Özellikle öndeki araç gibi premium ve garantisiz iseniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 İs yerinden bir arkadaş ucuz diye boyle bir hizmet aldı markayı ezbere bilmiyorum şikayet varda duruyor. Motor yağ contasını takmamişlar. Şehir dışına çıktığında gittiği şehirde arabanın altına tesadüfen bakınca motorda yağ kalmadığında uyanmış. Kavga kıyamet şikayet falan simdi hergün şirkette ben ettim siz etmeyin diye herkese anlatıyor. Giderim ben servise göbekli adamım yagi suyu aktımı diye bakamam. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 19 dakika önce, Volkan Ö. said: İs yerinden bir arkadaş ucuz diye boyle bir hizmet aldı markayı ezbere bilmiyorum şikayet varda duruyor. Motor yağ contasını takmamişlar. Şehir dışına çıktığında gittiği şehirde arabanın altına tesadüfen bakınca motorda yağ kalmadığında uyanmış. Kavga kıyamet şikayet falan simdi hergün şirkette ben ettim siz etmeyin diye herkese anlatıyor. Giderim ben servise göbekli adamım yagi suyu aktımı diye bakamam. Kilo ver kiloooo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap