Samil Emre Besparmak Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2011 FOCUS 3 Style aracım var fakat, titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum, resimdeki gibi ; Ve bunlara e olarak , Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Satılık ilan kategorimize baktınız mı ? Mertol bey satıyor olabilir OEM farları... Krom kaplamalar şuan tam yaygın değil, orjinalleri servislerden bulabilirsinz ama.. yan sanayi için sahibinden'e bakılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 arkadaş bulursan banada söylersin bende istiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 (düzenlendi) Tam uyumlu değiller. Ayrıntılı açıklamayı Mertol abi yapar diye tahmin ediyorum ancak kendi araştırmalarının gösterdiği üzere GEM modülü denilen üzerinde sigortaların bulunduğu bölüm farklı. 2 ayrı servisten aldığım bilgi de bu yönde. Takılınca arıza lambası yakmakta. İnşallah bir yolu olur da tam uyumlu hale gelir biz de kullanabiliriz. Aralık 5, 2011 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Hayır tamamen uyumlu sadece Röle eklenmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 dostum röle ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Bunları mertol abi taktı kendi aracına.. Nasıl uyumsuz diyecek merak ediyorum.. Gem modülde hiç boş yerin kalmadığını söylemişti; ama şu an aracında takılı.. Kendisi ingiltereden getitrmişdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 dostum röle ne? Röle, elektromanyetik çalışan bir devre elemanıdır. Yani üzerinden akım geçtiği zaman çalışan devre elemanıdır. Röle; Bobin, Palet ve Kontak olmak üzere üç bölümden meydana gelir. Bobin kısmı rölenin giriş kısmıdır. Palet ve kontak kısmının bobin ile herhangi bir elektriksel bağlantısı yoktur. wikipedia 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samil Emre Besparmak Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 O Farların fıyatları ne durumda acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 O parçaların heleki farların fiyatları oldukça pahalı...Orjinal aracınızda yokken sonradan takıldığında orjinalinden daha pahalıya mal oluyor o yüzden..Tabi sizinde Mertol gibi şansınız ve yurtdışına kolayca çıkıp parça getirebilme imkanınız varsa (!!) ona bişey diyemem....Yan cam kromajları da var,parlak ızgara da...Yetkii servislerin yedek parça bölümlerinden f3 ün her türlü parçasının siparişini verebilirsiniz..Ama fiyatları dudağınızı uçuklatır..F3 ün yan sanayisi de henüz yok,olması da uzunca bir süre alacak gibi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 (düzenlendi) Hayır tamamen uyumlu sadece Röle eklenmesi gerekiyor. Uzunlar çalışmıyordu diye hatırlıyorum ben o yüzden uyumlu değil demiştim. Titanium-X'tekiler Bi-Xenon diye hatırlıyorum. Tam uyumlu değil diyerek düzeltiyim o zaman. Bir de servise sorduğunuzda garantiden çıkar demekte çoğu. Aralık 4, 2011 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Arkadaşım siz farklı şeyden bahsediyorsunuz İlk soruyu soran zaten OEM Parçayı sormuş. Siz sonradan alma farklı marka xenon ampülden bahsediyorsunuz...O hata verir vermez bilgim yok..Önermem de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Titanium X de Bi-Xenon farlar var,yani uzun farlarda beyaz yanıyor...Ayrıca Bi-Xenonda far yükseklik ayarı otomatik,yani manuel diil..Bu durumdada farın yükseklik ayarını algılayan sensörler ve bu sensörlerden gelen bilgiyi alıp ayarı otomatik yapacak gem modülüne ve de proğrama ihtiyaç var..Yani sadece o farı orjinal alıp yakmakla iş bitmiyor..Benim arabada farların yüksekliğini,farlardan aracın hemen önüne düşen ışıklar algılıyor,aracın burnunun ne kadar kalktığı,o ışıkların yere ulaşma açısına göre belirleniyor...Kısacası tamamen bilgisayar kontrollü bir araç f3,öyle çakma Bi-Xenonla felan Titanyum x görünümlü Stayla Apaçi yapmak çok zor bişey..Except :Mertol KİP...)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yakup bey önermem derken, nedenini de yazarsanız sevinirim. Ayrıca Sonradan araca takılan Xenon (tabi mercek ile kombine edilmesi şart) bence kesinlikle bir zararı yok. Tabi kaliteli malzeme kullanıldığı sürece, piyasadaki 50-150 TL arasına bir sürü Xenon far satılıyor. Bunlardan takılırsa sıkıntı çıkacaği aşikar. Fakat kaliteli güvenilir Xenonların sıkıntı yaşatmayacağı düşüncesindeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yakup bey önermem derken, nedenini de yazarsanız sevinirim. Ayrıca Sonradan araca takılan Xenon (tabi mercek ile kombine edilmesi şart) bence kesinlikle bir zararı yok. Tabi kaliteli malzeme kullanıldığı sÜrece, piyasadaki 50-150 TL arasına bir sÜrÜ Xenon far satılıyor. Bunlardan takılırsa sıkıntı çıkacaği aşikar. Fakat kaliteli gÜvenilir Xenonların sıkıntı yaşatmayacağı dÜşÜncesindeyim. Cevabı siz vermişsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Arkadaşım siz farklı şeyden bahsediyorsunuz İlk soruyu soran zaten OEM Parçayı sormuş. Siz sonradan alma farklı marka xenon ampülden bahsediyorsunuz...O hata verir vermez bilgim yok..Önermem de Titanium X'in xenonları alıp hiçbir şey yapmadan style pakete takarsanız arıza lambası yakmakta. Servisin doğruladığı bir şey bu. Orjinal OEM xenondan bahsediyorum. Araba alınırken Özellikle taktırmak için sormuştum arıza lambası yaktığından olmaz demişlerdi Ankara'daki servis de uyumsuz olduğunu sÖyledi. RÖle ile birlikte yapılması gereken birkaç şey daha vardı diye hatırlıyorum. Garantiden çıkma riski olduğu için ben vazgeçmiştim yoksa en çok istediğim şeylerden biriydi Bi-Xenon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samil Emre Besparmak
FOCUS 3 Style aracım var fakat,
titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum,
resimdeki gibi ;
Ve bunlara e olarak ,
Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
11
9
7
Popular Days
Ara 4
20
Ara 5
18
Ara 8
15
Ara 6
12
Top Posters For This Question
Mertol Kip 12 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Murat K. 9 posts
Bora A. 7 posts
Popular Days
Ara 4 2011
20 posts
Ara 5 2011
18 posts
Ara 8 2011
15 posts
Ara 6 2011
12 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Güzel çalışma, güle güle kullanın. LED farlar malum gündüz farı diye geçiyor. Gündüz farında zaman zaman amacı göz ardı ediyoruz: 1. Bu bir süs farı değildir, Audi'ye benzemek için yapılmış b
Ümit Vaysaloğlu
Bu espiri kalitesine bayılıyorum. Hayatımda katıldığım en kaliteli forumlardan biri inan. Teşekkürler FocusClubTr :claps:
Yakup Ç. A.
Röle, elektromanyetik çalışan bir devre elemanıdır. Yani üzerinden akım geçtiği zaman çalışan devre elemanıdır. Röle; Bobin, Palet ve Kontak olmak üzere üç bölümden meydana gelir. Bobin kısmı rölenin
Bu soruda 72 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap