Samil Emre Besparmak Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2011 FOCUS 3 Style aracım var fakat, titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum, resimdeki gibi ; Ve bunlara e olarak , Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Cembo ya sormuşsun ama ben cevaplayayım. çift çıkışlı röle kullanacaksın o iş için. Elektrikcine 5 uçlu röle takacakmışsın buna de o anlar. tşk mertol bilgi için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 akılıma gelmedi değil ama abartmıyayım dedim bence guzel olur murat bu halıde super ama tabii. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 bence guzel olur murat bu halıde super ama tabii. yarın denıyecem resmını ceker koyarım buraya..kapı etrafındakı krom ve sıs farı kromlarımda yarın gelıyor taktırı cekerım resmı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 bekliyoruz bulduğuna sevindim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 focus forum bulmak ne güzel bende focus 3 kullanıcısı olarak herhalde katılabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Tanışma kısmından tanışabilirsiniz tabi ki... Hoşgeldiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 teşekkürler umarım benim için iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 (düzenlendi) Geçen hafta yedek parça bölümüne mercekli farlar ne kadar olduğunu öğrenin bilgisini verin dedim fiyat tanesi 1860+KDV diye hatırlıyorum. Henüz erken bu parçaları almak için alternatifleri piyasaya daha girmedi. Aralık 8, 2011 mehmet kursat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 (düzenlendi) arkadaşlar ben de foruma yeni üye oldum. f3 stil plus var bende siyah..arabaya arka bagaj üzerine rüzgarlık yaptırmayı düşünüyorum aşağıdaki video linki olanın kinden ince kibar estetik bir rüzgarlık vardı acaba fiyatı nedir bilgi alabilirmiyim ?ayrıca etrex gibi bir firmada sürücü koltuğunun yanına yapılan kolçaklardan yaptısam araç için uygun olur mu? orjinalinde baya işlem ve fiyat farkı varmış... Aralık 8, 2011 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 arkadaşlar ben de foruma yeni üye oldum. f3 stil plus var bende siyah..arabaya arka bagaj üzerine rüzgarlık yaptırmatı düşünüyorum..youtube de bir f3 te gördüm ince kibar estetik bir rüzgarlık vardı acaba fiyatı nedir bilgi alabilirmiyim ? Yanlış anlaşılma olmasın burası satış yeri değil Bulursanız eğer fiyat bilgisini sunarsanız seviniriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yanlış anlaşılma olmasın burası satış yeri değil Bulursanız eğer fiyat bilgisini sunarsanız seviniriz haklısın arkadaşım zamanın da ben de senin gibi ist de yaşıyordum.ama memuriyet gereği tayin doğu ya çıktı acitasyon yapıyorum burda imkanlar yok ondan dolayı fiyat nedir diye söyledim. Aracı erzincan ermottan aldım adamlar orjinal paspaslarını bile parayla satmaya çalıştılar.neyse 444 36 73 hızır gibi yetişti.sipariş verdiler bakalım gelecek...sanayi nin zayıf olduğu şehirde yaşamak araba hastaları için gerçekten zor Allah tan ınternet var da ordan sipariş veriyoruz..montajı kolay ise ben zor ise ustalara yaptırıyorum ..ustalar mı onlar evlere şenlik ..hepsini toplasan maslak san site sindeki çıraklar kadar olamazlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Arka spoilerın orjinali sanırım sadece hatchbackler için otosanda var...Ama sedanların spoilerı olup olmadığını ve fiyatını otosandan sormanız lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Himpekste de var. Ama HB te zaten spoiler var.Biraz daha büyük olsun diye para vermeye değermi bilmiyorm açıkcası.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 O değilde amerikan focusların farları ne hoş öyle Yanlardaki Amerikan parklar çok güzel bence ,keşke Tr dede olsa S40 hesaı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 O değilde amerikan focusların farları ne hoş öyle Yanlardaki Amerikan parklar çok güzel bence ,keşke Tr dede olsa S40 hesaı Arkadaşlar ille bu olmayanları istemek sık rastlanan bir insani zaaf galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samil Emre Besparmak
FOCUS 3 Style aracım var fakat,
titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum,
resimdeki gibi ;
Ve bunlara e olarak ,
Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
11
9
7
Popular Days
Ara 4
20
Ara 5
18
Ara 8
15
Ara 6
12
Top Posters For This Question
Mertol Kip 12 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Murat K. 9 posts
Bora A. 7 posts
Popular Days
Ara 4 2011
20 posts
Ara 5 2011
18 posts
Ara 8 2011
15 posts
Ara 6 2011
12 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Güzel çalışma, güle güle kullanın. LED farlar malum gündüz farı diye geçiyor. Gündüz farında zaman zaman amacı göz ardı ediyoruz: 1. Bu bir süs farı değildir, Audi'ye benzemek için yapılmış b
Ümit Vaysaloğlu
Bu espiri kalitesine bayılıyorum. Hayatımda katıldığım en kaliteli forumlardan biri inan. Teşekkürler FocusClubTr :claps:
Yakup Ç. A.
Röle, elektromanyetik çalışan bir devre elemanıdır. Yani üzerinden akım geçtiği zaman çalışan devre elemanıdır. Röle; Bobin, Palet ve Kontak olmak üzere üç bölümden meydana gelir. Bobin kısmı rölenin
Bu soruda 72 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap