Samil Emre Besparmak Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2011 FOCUS 3 Style aracım var fakat, titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum, resimdeki gibi ; Ve bunlara e olarak , Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 O değilde amerikan focusların farları ne hoş öyle Yanlardaki Amerikan parklar çok güzel bence ,keşke Tr dede olsa S40 hesaı Benim farlarda öyle sarı reflektör olsa ne yapar eder sökerdim onları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 çoğu markanın bende hiç beğenmiyorum amerikan versiyonunu, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Arkadaşlar ille bu olmayanları istemek sık rastlanan bir insani zaaf galiba... Benim asil niyetim olmayanlari istemek degil sahsen S40 i sirf bu yuzden seviyorum becerebilsem arabanin farlarina turuncu led yaparim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 s40ta şık duruyor birde bir önceki 5 serisindeki ledler super Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Arka spoilerın orjinali sanırım sadece hatchbackler için otosanda var...Ama sedanların spoilerı olup olmadığını ve fiyatını otosandan sormanız lazım... bu video yu izlerseniz sedan da olduğunu görürsünüz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Arkadasın yazısını iyi okuyunuz, Otosunda yok demek istemiş cunku aksesuar katalogunda yer almıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 şu videoda 53. saniyede araca yakın plan yapılmış renk sedefli beyaz mı yoksa bana mı öyle geliyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Bu Oxford Beyazı denilen sedefli Beyaz renk..Amerikada var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Vay arkadas yaa. Ankarada oxford vardi da biz mi almadik diyesim geldi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Aynı şeker kırmızı gibi bu da ek ücrete tabi tabii..Amerikada ayrıca race red ve vizyon mavi ve de cam yeşili denen 3 renk daha vark farklı olaraktan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 USA da dizel yakıtın fiyatı benzinden daha pahalı..acaba araba fiyatları da dizel yakıt yakan daha mı ucuzdur..yani TÜRKİYE nin tam tersi olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 şu videoda 53. saniyede araca yakın plan yapılmış renk sedefli beyaz mı yoksa bana mı öyle geliyor? siyahını aldım.birden beyaz araç hastalığım nükseder gibi oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samil Emre Besparmak
FOCUS 3 Style aracım var fakat,
titanium x için tasarlanmış olan yıkamasız , mercekli , led li far taktırmak ıstıyorum,
resimdeki gibi ;
Ve bunlara e olarak ,
Üçgen haldeki ön tampondakı ızgara varya Onlarında parklak olanını arıyorum , Cam kenarına , Krom kaplama arıyorum bılen arkadaşlar nerede bulabılecegımı bıldırrse yardımcı olursanız sevnıırım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
11
9
7
Popular Days
Ara 4
20
Ara 5
18
Ara 8
15
Ara 6
12
Top Posters For This Question
Mertol Kip 12 posts
Yakup Ç. A. 11 posts
Murat K. 9 posts
Bora A. 7 posts
Popular Days
Ara 4 2011
20 posts
Ara 5 2011
18 posts
Ara 8 2011
15 posts
Ara 6 2011
12 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Güzel çalışma, güle güle kullanın. LED farlar malum gündüz farı diye geçiyor. Gündüz farında zaman zaman amacı göz ardı ediyoruz: 1. Bu bir süs farı değildir, Audi'ye benzemek için yapılmış b
Ümit Vaysaloğlu
Bu espiri kalitesine bayılıyorum. Hayatımda katıldığım en kaliteli forumlardan biri inan. Teşekkürler FocusClubTr :claps:
Yakup Ç. A.
Röle, elektromanyetik çalışan bir devre elemanıdır. Yani üzerinden akım geçtiği zaman çalışan devre elemanıdır. Röle; Bobin, Palet ve Kontak olmak üzere üç bölümden meydana gelir. Bobin kısmı rölenin
Bu soruda 72 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap