Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Konunun aynısını aradım forumda fakat bulamadım daha önce konusulmuşsa kusuruma bakmayın henüz 2 aylık olan aracımın deposunu fulledikten sonra depo kapağının altında mazot biriktiğini farkettik.İlk zamanlar pompadan aktıgını düşünüp temizledik bir gün sonra baktıgımızda yine mazot ordaydı bir kaç kere depo full ken aynı sorunu gözlemledik servise gitmeye henüz fırsatımız olmadı benzer sorun yaşayan var mı varsa nasıl bir çözüm yolu izledi?
Soru
İsa G
Arkadaşlar merhaba ;
Konunun aynısını aradım forumda fakat bulamadım daha önce konusulmuşsa kusuruma bakmayın henüz 2 aylık olan aracımın deposunu fulledikten sonra depo kapağının altında mazot biriktiğini farkettik.İlk zamanlar pompadan aktıgını düşünüp temizledik bir gün sonra baktıgımızda yine mazot ordaydı bir kaç kere depo full ken aynı sorunu gözlemledik servise gitmeye henüz fırsatımız olmadı benzer sorun yaşayan var mı varsa nasıl bir çözüm yolu izledi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
10
8
3
Popular Days
Ock 19
32
Ock 20
8
Ock 22
1
Top Posters For This Question
Gürkan Çakıroğlu 10 posts
İsa G 10 posts
Yakup Ç. A. 8 posts
Murat Kav. 3 posts
Popular Days
Ock 19 2016
32 posts
Ock 20 2016
8 posts
Ock 22 2016
1 post
Popular Posts
İsa G
Arkadaşlar merhaba ; Konunun aynısını aradım forumda fakat bulamadım daha önce konusulmuşsa kusuruma bakmayın henüz 2 aylık olan aracımın deposunu fulledikten sonra depo kapağının altında
Yakup Ç. A.
Klasik sorun değil titreşim, her dizel titrer bu fazla ise çözüme gidilmeli. Sonuçta ilk alındığında titreşim gibi bir şey yok. Megane ile kı
Gürkan Çakıroğlu
Sen hep şanslısın zaten
Posted Images
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap