Teoman S. Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2016 Sağlık Bakanlığı araç alım listesini açıkladı http://www.hurriyet.com.tr/saglik-bakanligi-arac-alim-listesini-acikladi-40042934 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Liste gerçek mi acaba neredeyse doğru yazılmış araba yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 (düzenlendi) Eğer içerisine ilaveleri düşünürsek birde zırh falan olduğunu hesab edersek gerçek olma ihtimali var. Ama birde bunlar bildiğim kadarıyla vergiden muaf olması gerekiyor. Birde haber sitesi asparagas yapamaz... sonuçta soru önergesi cevabı :(((( Ocak 20, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Kıyamam ben Sağlık Bakanı 2006 Mercedes'e mi biniyor yoksa? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 O yedek sanırım birde 2012 model varmış artık nasıl bir model ise 4 yaşına girdi hala 615 bin tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 2006 model 255 bin ederse, 2012 de 600 bin rahat eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yanlız şöyle bir fark var. Bu alımlar 2012 yılında gerçekleşmiş alımlar yani bu sene değil. Düşünün 2012 yılında bu rakamlar ödenmiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 4 dakika önce, Teoman Saraç said: Yanlız şöyle bir fark var. Bu alımlar 2012 yılında gerçekleşmiş alımlar yani bu sene değil. Düşünün 2012 yılında bu rakamlar ödenmiş.... Ben de tam soracaktım yanlış liste mi görüyorum diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Ambulansa çevirmek için ekstra para harcanmış diyeceğim de o kadar eder mi şüphe bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap