Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2015 in son aylarinda focus 1.6 ti vct trend x modelini aldim. Aracin sag arka kapi tarafindan belkide farkli taraftan bir ses geliyor. ruzgar sesi gibi . Arac hareket halindeyken gelse anlicam ama rolantidede ayni ses var. Artik cok sıkıcı olmaya basladi bu ses. Muzik aciyorum duymamak icin. Aracin klimasini kapatma tusuna basinca kisa sureli bir ses geliyor ya o sesin aynisi gibi .. bazen kesiliyor ama bazende hic susmuyor neden olabilir sizce.. ha bu arada arac 375 km de ... yeni oldugundan olabilir mi
Soru
Kenan ķeskin
2015 in son aylarinda focus 1.6 ti vct trend x modelini aldim. Aracin sag arka kapi tarafindan belkide farkli taraftan bir ses geliyor. ruzgar sesi gibi . Arac hareket halindeyken gelse anlicam ama rolantidede ayni ses var. Artik cok sıkıcı olmaya basladi bu ses. Muzik aciyorum duymamak icin. Aracin klimasini kapatma tusuna basinca kisa sureli bir ses geliyor ya o sesin aynisi gibi .. bazen kesiliyor ama bazende hic susmuyor neden olabilir sizce.. ha bu arada arac 375 km de ... yeni oldugundan olabilir mi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap