Cem Boneval Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 22, 2016 (düzenlendi) Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılına ilişkin İllerde Yaşam Endeksi'ni açıkladı. Küçük bir çalışma ile genelde ve sıralamayı etkileyen değişik dallardaki ilk 10'u topladım. Şaşırtıcı sonuçlar var. Söz gelimi Antalya hiç de parlak görünmüyor. Verlerin tümüne buradan ulaşılabilir... http://www.tuik.gov.tr/HbGetir.do?id=24561&tb_id=1 Ocak 22, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Karadeniz atağı ve eğitim bölümü dikkat çekici Algıda seçicilik midir nedir bilemedim ama Bolu çok gözüme battı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Sivil katılım(?) ve zenginlikle(sadece belirli bir zümreye yansıyan) her zaman başarısız bir şehirdir Kocaeli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Sonuçlar bana pek de inandırıcı gelmedi nedense, mesela eğitimde Eskişehir'in sıralamaya bile girememiş olması çok enteresan, memnuniyette Siirt, Şırnak ilk 10 içinde gerçekten memnunlar mı acaba? Yine geçenlerde bir yerlerde okuduğum yazıda Afyonkarahisar sağlıkta 1 numaraydı ama burada yok ! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Eğitim bence en şaşmaz istatistiklerdendir. Sonuçta en çok birinci veya en başarılalar listesi değil. Ortalama olarak en iyi yer seçilmiştir. Yani buralarda vasat öğrenci sayısı az. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Toplu iğne ile, pinpon topu ile enflasyon rakamı hesaplayan kurum değil miydi bu TUİK 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Toplu iğne ile, pinpon topu ile enflasyon rakamı hesaplayan kurum değil miydi bu TUİK [emoji14] Doğru söze ne denir Hakan abi bu arada o jantlari istiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 1 dakika önce, Yahya Akman said: Doğru söze ne denir Hakan abi bu arada o jantlari istiyorum Serdar'ın jantları yetmedi mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Doğru söze ne denir [emoji3] Hakan abi bu arada o jantlari istiyorum [emoji4] Serdar'ın jantları yetmedi mi ? Konuyu sabote etmeyeyim yetmedi abi demistim degise degise kullanicam diye. Cem hocam kizmadan ben konuya döneyim. Ilginç istatistikler var. Egitim konusunda sanirim ilkogretim ve orta ogretim seviyesini baz almişlar. Ama neye gore hangi kriterlere gore siralama yaptiklarinida açiklamalari yerinde olurmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 TUİK'e giden linki bir tek ben mi açamıyorum Bu arada Kütahyalıların ne gibi bir sosyal yaşam sürdüklerini merak ettim, imrendim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Link çalıştı bence, excel dosyası indiriyor. Resmi sitedeki ilgili link: http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=24561 Memlekete taşınmak gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 54 dakika önce, Semih O. said: TUİK'e giden linki bir tek ben mi açamıyorum Bu arada Kütahyalıların ne gibi bir sosyal yaşam sürdüklerini merak ettim, imrendim Kütahya'yı az çok bilirim sosyal yaşamın "S" sini arar gezersiniz orada ama tabi TÜİK'in sosyal yaşamdan ne kastettiğini ne anladığını bilmiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Muğla sonuncuymuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 2014'de mutlu şehir Osmaniye idi Şimdi sıralamada bile yok... edit: Son 3'te imiş vay be nerden nereye, hep mülteciler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap