Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar 1,6 EB focus kullanıcısıyım aracım şuan 90,000 de aracımın triger seti zincirli diye biliyorum değişim gerekiyor mu. ağır bakım kapsamında triger değişimi 130,000 olarak görünmekte. Ayrıca aracım 180 ps olmasına ragmen bu gücü çok fazla hissedemiyorum turboda sıkıntı olabilir mi
Soru
Misafir
Merhaba arkadaşlar 1,6 EB focus kullanıcısıyım aracım şuan 90,000 de aracımın triger seti zincirli diye biliyorum değişim gerekiyor mu. ağır bakım kapsamında triger değişimi 130,000 olarak görünmekte. Ayrıca aracım 180 ps olmasına ragmen bu gücü çok fazla hissedemiyorum turboda sıkıntı olabilir mi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
9
7
4
Popular Days
Ock 29
12
May 13
12
Ock 24
9
May 12
8
Top Posters For This Question
Cem Boneval 14 posts
Servet Ö. 9 posts
Kaan Zaim 7 posts
Mehmet Demir 4 posts
Popular Days
Ock 29 2016
12 posts
May 13 2016
12 posts
Ock 24 2016
9 posts
May 12 2016
8 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...parana yazık, gereksiz masraf yahu. Yoksa bizi deli'mi ....hımmm ... "öptü"? Tabi ki paranı alırız ... ama gereksiz masraf. 1.0EB Triger kayışına gelince ... o kayış ömürlük! Ne de
Kaan Yagizer
cıK ... yok. ...gerçi makinalar bire bir çalıştırılıp kontrol ediliyor (örnekleme yöntemi artık kullanılmıyor) ama olaki halt ettik, olayı b@ka sardırdık. Senin kuZu'nda sente kaçtı, subap ç
Cem Boneval
Son 10-15 yılı incelemek lazım, VW bu aşamaya gelmek için neleri doğru yaptı ve böyle bir kullanıcı kitlesini kendine bağladı. Üstelik bu sadece Türkiye için değil hemen tüm dünya için geçerli.
Posted Images
Bu soruda 63 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap