Kubilay Yıldırımbayazıt Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2016 2011 focuslarda olmayan parçayı, zor da olsa bularak focusuma taktık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 20 dakika önce, Kubilay Yıldırımbayazıt said: An itibariyle 2011 focuslarda olmayan parçayı zor da olsa bularak focusuma taktık o ne peki abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Ön fren Disk'i içindeki muhafaza yeri var kendisi yok bizim arabalarda makyajlı kasalarda fabrikasyon olarak var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Ne faydası var abi? Ne işe yarıyor bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Disk sıcakken iç taraftan su almasının engelliyor toz toprak vs onu engelliyor diye tahmin ediyorum premium markalarda ve makyajlı kasalarda olduğu için taktırdım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Hayırlı olsun o zaman abi güle güle kullan ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 bende arkada var önde yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Hayırlı olsun o zaman abi güle güle kullan [emoji4] Teşekkür ederim bende arkada var önde yok. Evet Ozan benim arabada da önde yoktu fren Diski ile balataları değiştirirken taktırdım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 (düzenlendi) ön tamponun altında malum aşağı inen parçalar var, tekerleklerin önünde, sanırım bunlar, abs, hidrolik hortumuna vb taş falan sıçramasın diye..diskide koruyordur az çok. o yüzden önde yok arkalarda vardır Ocak 29, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 ön tamponun altında malum aşağı inen parçalar var, tekerleklerin önünde, sanırım bunlar, abs, hidrolik hortumuna vb taş falan sıçramasın diye..diskide koruyordur az çok. o yüzden önde yok arkalarda vardır Focus 3.5 ta var bizim arabalarda da yeri vardı çokta pahalı değildi bende taktırdım mehmet bey bakalım faydasını görecek miyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2016 Arkadaşlarda 5 yaşında jetta var. Dikkat ettim onlarda ön arka var. Bir kaç modelde daha gördüm bu başlıktan sonra, renolarda yok ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Maliyeti nedir ne kadara aldınız ? önlere takmak şart bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Evet Ozan benim arabada da önde yoktu fren Diski ile balataları değiştirirken taktırdım bende Disk ve balataları orjinalmı taktırdınız marka nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Muhafaza çifti 70 tl Balatalar motorcraft 130 tl Disk'ler fomoco 250 tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Parça (Kalkan) Tr'de yok . Şahsuvaroğlundan siparis verdim . Siz nereden temin etmistiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap