Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 adana ford gizerlerden sipariş verdim yaklaşık iki haftada geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 diski sökmek gerekiyor mu bunların takılması için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 diski sökmek gerekiyor mu bunların takılması için? Evet sokulemeelden takılmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 2015 style makyajli aracimda bu parca öndede arkadada var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 2015 style makyajli aracimda bu parca öndede arkadada var Makyajlılarda var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 14 saat önce, Özer Aksu said: Evet sokulemeelden takılmıyor Aslında sizin paylaştığınız şemada vida arkadan giriyor ama diş olmadan o şekilde tutmaz tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2016 9 saat önce, Ozan Kar said: Aslında sizin paylaştığınız şemada vida arkadan giriyor ama diş olmadan o şekilde tutmaz tabi. Microcatte o şekilde ama görünen öyle değilmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2016 Hic dikkatimi cekmemisti, konuyuda pek incelememistim. gectigimi hafta kaliperleri boyamak icin disk, balata vs. ne varsa sokunce bir baktim ki bu koruma parcasi benim on arka disklerde de var... arac 2014 benzinli powershift, mk3 yani. Bilginiz olsun diye yazayim dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2016 1 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Hic dikkatimi cekmemisti, konuyuda pek incelememistim. gectigimi hafta kaliperleri boyamak icin disk, balata vs. ne varsa sokunce bir baktim ki bu koruma parcasi benim on arka disklerde de var... arac 2014 benzinli powershift, mk3 yani. Bilginiz olsun diye yazayim dedim Benim arabadada var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap