Barış Coşkun Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2016 Herkese merhaba focus hatcback arabama bodykit yaptm ama arka tampona difüzor yerine komple tampon yollamislar arabama arka difüzor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Ne model aradığınıza bağlı fakat biz satıcı yeri değiliz biliyorsunuz değil mi? Sizin zevkinize göre bulmanız lazım. Ya da tam model söylemeniz lazım ki bilen söylesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 aradığınız böyle birşeyse istanbulda @Mert Yürüyen arkadaşımız yaptırdı. yaptırdığı yerin bilgilerini size verebilir düşüncesindeyim. St difüzör istiyorsanız onun için araştırmanız gerekli. abs plastik olarak tek satanı bulmak biraz zor. fiberden yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Coşkun Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2016 Aradığım difüzör bunun gbi hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 4 saat önce, Barış Coşkun said: Aradığım difüzör bunun gbi hocam Bence aramaktan vaz geçin çünkü çok kötü görünüyor. Neyse zevk meselesi... 13 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Can Koçak Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Aracın önden görüntüsü varmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 On 1/29/2016 at 00:46, Barış Coşkun said: Aradığım difüzör bunun gbi hocam Yapma, bunu yapma... Insanlik buna hazir degil... Yapma.... Gozum yandi yapma.... Bunu yap Bunu yap Ama o gosterdigini yapma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2016 Aradığım difüzör bunun gbi hocam Bunlar fiber malzemeden yapılıyor ve orj tamponuna yapıştırılıyor. Bu parçaya para vereceğine yukarıda da örneklenen zetec difüzör yani sport paket difüzörünü tak. Emin ol çok beğeneceksin. Haa inatla yok ben fiber olanı istiyorum dersen ankara fibersan ile görüş derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 focus 3 HB ile makyajlı focus 3 HB arka alt tarafı aynı mı ? Birine uyan diffüzör ötekine de uyar mı ? Ankarada otosport diye bir yer güzel bir diffüzör yapmışlar. Aynı diffüzörün 3 versiyonu var SUV gibi metal kaplı görünen (en az beğendiğim) Eksoz çıkışları ve orta metal diğer tarafı plastik görünen (eh işte) Bunu forumda sedana yaptırmış olan var https://www.focusclubtr.com/topic/14923-difüzör-spoiler-st-turbo-logo/ Son olarak eksoz çıkışları hariç komple parlak siyah )en çok bunu beğendim ) Bu benim arabaya olur mu ? Ne dersiniz? Angaralı olup gidip gören var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Abi böyle bir şeyi umarım yapmazsın, lütfen yapma yani Fazla kötü, Golf MCA'nın da yaptığı gibi çok komik bir tasarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: focus 3 HB ile makyajlı focus 3 HB arka alt tarafı aynı mı ? Birine uyan diffüzör ötekine de uyar mı ? Ankarada otosport diye bir yer güzel bir diffüzör yapmışlar. Aynı diffüzörün 3 versiyonu var SUV gibi metal kaplı görünen (en az beğendiğim) Eksoz çıkışları ve orta metal diğer tarafı plastik görünen (eh işte) Bunu forumda sedana yaptırmış olan var https://www.focusclubtr.com/topic/14923-difüzör-spoiler-st-turbo-logo/ Son olarak eksoz çıkışları hariç komple parlak siyah )en çok bunu beğendim ) Bu benim arabaya olur mu ? Ne dersiniz? Angaralı olup gidip gören var mı ? Taksidekini canlı görmüştüm çok kötü duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Sakin Cenk abi... illaki istiyorsan orjinal olmali. Bu urunler arabanin uzerinde cok siritiyor. Kaldi ki bu yeni golflere koyduklari cakma difuzorler fabrika cikisi olarak bile cok cirkin duruyor. Sana st line difuzoru bulalim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Arkadaşlar takmayın şöyle şeyleri arabalarınıza Allah aşkına.. tövbe estağfurullah böyle bi acayip.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 7 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Kaldi ki bu yeni golflere koyduklari cakma difuzorler fabrika cikisi olarak bile cok cirkin duruyor. adı bile garip egzoz görünümlü krom çıta yazıyordu sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap