Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Güncel kasa Smax hiç satılmış mı acaba. Dizi haricinde görmedim. Ayrıca bmax ile galaxy ne kadar gereksiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 1 dakika önce, Erhan Ersöz yazdı: Güncel kasa Smax hiç satılmış mı acaba. Dizi haricinde görmedim. Ayrıca bmax ile galaxy ne kadar gereksiz Bir S-max ancak bir S-max sahibine gider Bu arabaların hitap ettiğini kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez, zaten gelecek araba sayısı da o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bir S-max ancak bir S-max sahibine gider Bu arabaların hitap ettiğini kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez, zaten gelecek araba sayısı da o. İkinci el düşer mi diye baktım ama bu dayı onu satmaz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 4 dakika önce, Erhan Ersöz yazdı: İkinci el düşer mi diye baktım ama bu dayı onu satmaz ? Benim bildiğim 1 S-max ve 1 galaxy daha satıldı ama bunlar binici öyle alıp satacak adamlar değil, dediğiniz gibi ve şekil a1 Mart ayına kadar 31 adet bunlardan fatura edilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Şimdi, Erhan Ersöz yazdı: Ayrıca bmax ile galaxy ne kadar gereksiz Haksızlık yapma Erhan ? Galaxy için konuşuyorum tabi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Haksızlık yapma Erhan ? Galaxy için konuşuyorum tabi ? Smax yada galaxy tercihi olmalı diyim o zaman ? Ben smax tasarımını daha çok beğendiğim için galaxy dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap