Ali Keskin Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2011 focus3 için bilgi aldım Dimsport un 10 yıllık bir firma olduğunu ve bu konuda çok iyi olduklarını duydum. 115hp tdci ye 145-155 arası güç verdiğini söylediler. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Ben hemen tavsiyemi yazıyorum MegaChips Mehmet Gazihan bey, sitemize bilir..109 ps'i 136 yapıyordu...Motoru min düzeyde zor bırakarak.. Öyle çok olması iyi bişey değil..115'de muhtemel 14x felan olur... http://www.chiptuning.com.tr/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Bende Mehmet kardeşimle chip uygulaması yapmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Keskin Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 hımmm demekki istanbula gelmem gerekiyor zaten çok limitlerde bişey yapmak istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 hımmm demekki istanbula gelmem gerekiyor zaten çok limitlerde bişey yapmak istemiyorum. Siz Mehmet beyle görüşün o zaman zaman şehirdışına geliyor...Size yakın veya sizin oraya da gelebilir Pc ile yazılım müdahalesi yapılacak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2011 hımmm demekki istanbula gelmem gerekiyor zaten çok limitlerde bişey yapmak istemiyorum. Antalyada bir şubesi vardı diye hatırlıyorum sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Keskin Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Siz Mehmet beyle görüşün o zaman zaman şehirdışına geliyor...Size yakın veya sizin oraya da gelebilir Pc ile yazılım müdahalesi yapılacak... evet biliyorum.teşekkür ederim aydınlattığınız için arayıp konuşmakta yarar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Keskin Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Antalyada bir şubesi vardı diye hatırlıyorum sanki abi antalyada yeni bir yer açıldı sanırım orası gidip konuşacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Benzer km lerde 109 luk Focus uma yazılım attırmıştım; şuan >120.000 km de ve hala sorunsuz çalışıyor hem de kiralık araç olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 sadece dizel araçlaramı uygulanıyor bu güç artırımı benzinliaraçlarada uyarmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 sadece dizel araçlaramı uygulanıyor bu güç artırımı benzinliaraçlarada uyarmı? Turbosuz benzililerde verilen paraya değecek kadar bir artış olmadığı ama yakıt tüketiminde biraz fark ettirdiği söylenmekte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Az önce "şuan >120.000 km de ve hala sorunsuz çalışıyor" demiştim ya... Telefon geldi araba durduk yerde 3 havayastığı patlatmış!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Az önce "şuan >120.000 km de ve hala sorunsuz çalışıyor" demiştim ya... Telefon geldi araba durduk yerde 3 havayastığı patlatmış!! Nazar deydirmenin böylesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Nazar deydirmenin böylesi Aynen. Araba Akçay a geri geliyor tez vakitte Astra ya yazılım attırayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Geçmiş olsun hocam çok ilginç olmuş. Şimdi sebebini bulamayan her usta chiptendir diyecek muhtemelen. Sebep ve sonuçlarını merak bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap