Ahmet Özçelik Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2016 Merhaba focus severler, Bir otomotiv tutkunu ve bu sektörün içinde biri olarak ( yakında foruma kendi tasarım ve projelerimi de sizle paylaşacağım ) otomobilleri sadece bir ulaşım araçı olarak değil bir tutkunun ürünü olduğu kanısındayım . Sürüş zevki önemli Dün yolda giderken park halinde F20 118i görünce dayanamadım hemen yanına çektim. Arkadan itişin en küçük temsilcisi benim en sevdiğim otomobillerden birisidir kendisi Size şunu sormak istiyorum hayalinizde ki arkadan itiş ve ön çeker hangisi benim hayalimde ki üretimde benim el emeğim mühendislik eserim... Ama şimdilik resimde kiler ( Ford Focus 3.5 Trend X ( Babamın arabası ), Bmw (F20) 118i sahibini bilmiyorum ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Önden çeker hayalim yok malesef. Arkadan ve 4 çeker hayallerim var. 4 çeker GTR R35, yanına günlük olarak da A4/6 Allroad Quattro, mümkünse3.0 TDI, değilse 2.0 TDI + yazılım. Arkadan çeker macerası da umarım F30 320/328i ile başlayıp o pist speke dönüştürüldüğünde 530d ile devam edecek Gönül ister Focus RS diyim de az da olsa hayata geçirilebilecek hayaller seçiyim didim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 (düzenlendi) Mertcan'a katılıyorum ve E60 M5 ekliyorum. Şubat 2, 2016 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 6 saat önce, Mertcan Çelik said: F30 320/328i +1 Kesinlikle arkadan itiş,çok farklı bir zevki var. Ancak öyle her virajda yan vermek için değil benim isteğim şöyle adam akıllı bir güçle güzel bir sürüş zevki sağlaması için. Bunlarda yukarıda Mertcan'ın yazdığı modellerle çok rahat karşılanabilir kriterler. Öyle ''ulaşılamaz'' ibareside yok üstlerinde,elbet zor ama olmayacak seviyede de değiller. Tabii şöyle turuncu bir M6'ya ve gri bir GTR'a hayır denmez hayallerde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 E92 m3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Dodge Charger SRT Hellcat "Most Powerful Sedan" 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 BMW 420d Ayrıca paylaşımların için burayı unutma İlerde değerlenir http://anasayfa.focusclubtr.com 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Önden çekiş Seat Leon Cupra ST 280 DSG veya Ford Focus ST Arkadan itiş, bende özel anıları olan Mercedes C63S AMG T Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 @Cem Boneval Abi 4 çekerde bir tercihin var mı? Focus RS ise onun dışında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 5 dakika önce, Mertcan Çelik said: @Cem Boneval Abi 4 çekerde bir tercihin var mı? Focus RS ise onun dışında Seri üretim mi , olmayan mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Seri üretim. Sonuçta bu konu biraz da loto çıksa, bilinmeyen akrabadan sadece araba almak şartıyla para kalsa ve benzeri senaryolar durumunda ne seçerdik sorusunun cevabını istiyor sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Önden çekişli araçlara paramız yetmediğinden biniyoruz. Parayı bulduğumda alacağım araçlar 4 çekerde Nissan GTR, arkadan itişlide de M4'dür. Biraz daha inersek 428i ya da 420d olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Önden çekiş Arkadan itiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Yaşar Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Alfa Giulia quadrifoglio . 505 BG , arkadan çekiş, Nurburgring Nordschleiffe derecesi 7:39 Bu sene sonunda 2.0 motorlu olarak Türkiye'de satışa sunulacak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özçelik Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 On 02.02.2016 at 15:20, Semih Yaşar said: Alfa Giulia quadrifoglio . 505 BG , arkadan çekiş, Nurburgring Nordschleiffe derecesi 7:39 Bu sene sonunda 2.0 motorlu olarak Türkiye'de satışa sunulacak. Alfa nın yeri bir başkadır italyan ateşi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap