Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 hiçbiri tanıştırayım ... Interceptor! 3,5Lt EcoBoost V6 makina 445HP veriyor. Manuel ayarlanabilir (fabrika ayarı 60-40) AWD şanzımana sahip. Seviye2 Balistik zırhlı, otomatik yangın söndürücü sistemi, ön ve arkada güçlendirilmiş tamponlar gibi minik extralar ile donatılmış. Amerikan Federal hükümetinin "bazı" bölümlerinin kullanımı için (mesela FBI ve Diplomatik Servis denen elçilik koruma ekipleri...) hazırlanmış. Ford'un aracı hükümete kaça sattığı bilinmiyor, ABD hükümetinin 2016 için verdiği sipariş sayısı ise 5,000 civarında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Ooo AWD konuşuyor ve Amerikan diyorsak buyurun: 6,2L V8 motor, 650 HP ve 855 Nm tork, "magnetic ride" süspansiyon, aktif kilitli diferansiyel falan filan.. Cadillac CTS-V 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 ...çoook keyifli kuZular bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 ben iki link ekleyim kaçıyım adrenalin içeririr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 4 dakika önce, Serkan Karakoca said: ben iki link ekleyim kaçıyım adrenalin içeririr 2000hp mi gerçek olamaz bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 (düzenlendi) malesef gerçek yunanistanda bir arkadaş 4 silindirden 2000 hp almış lastikte güç 1650 hp arkasındaki paraşüte dikkat şu an türkiyede de buna benzer bir proje ilerliyor şu an 1000 hp gri bir canavar .... Şubat 5, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 24 dakika önce, Özer Aksu said: 2000hp mi gerçek olamaz bu 1000'lik supra olur da 2000'lik evo olmaz mı? Normal yakıtla değildir tabiki. Bu muhabbetler de bana hep bu videoyu hatırlatır: Ama ben günlük kullanılabilecek bir şey istediğim için stage2+ üzeri bir şey bana mantıklı gelmiyor. Cem abinin cadillac seçimine şaşırdım, bir ara detaylarını incelemek gerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 stage 3 te belli aşamalardan geçmişse araç oturmuşsa adam gibi kullanılırsa yakıtınada katlanılırsa günlükte kullanılır bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Bir saat önce, Mertcan Çelik said: Cem abinin cadillac seçimine şaşırdım, bir ara detaylarını incelemek gerek. Güzelliği çirkinliğinde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2016 Açıkçası izledikten sonra hak verdim. Frenlerinin daha iyi çıkması, otomatik park filan olması baya başarılı. Magnetic ride vs EDC karşılaştırmasını tembelliğimin üzerimde olmadığı bir ara yapacağım tabiki. Hatta süspansiyon konusu bile açılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap