Kemal Yerebakan Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 2017 model Mustang modellerinde 3 renk kaldırılıyor ve yerine başka 3 renk geliyor şeklinde bir haber mevcut. Çok beğendiğimiz 3 renkte gidiyor. 2017 yılı ile discontinued olacak dış renkler: Deep Impact Blue (Derin Mavi) Competition Orange (Kor Turuncu) Guard (Avcı Yeşili) 2017 ile gelecek 3 yeni renk. (2 tonda mavi) Grabber Blue Lightning Blue White Platinum Metallic Dip not: 2016 model gelecek İnci Siyahlar artık farklı olucak. Edindiğim bilgiye göre Manyetik Gri kadar çok simli bir siyah gelecek. Metaliğin önde gideni yani. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 allah aşkına şu renk gitmeden birisi bir guardgreen sipariş etsin, en azından bi dünya gözüyle görürdük @Kemal Yerebakan @Kaan Yagizer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 4 dakika önce, Mert Yürüyen said: allah aşkına şu renk gitmeden birisi bir guardgreen sipariş etsin, en azından bi dünya gözüyle görürdük @Kemal Yerebakan @Kaan Yagizer bizde çok istiyoruz görmeyi. bizim siparişlerde yok açıkcası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 21 dakika önce, Kemal Yerebakan said: 2017 model Mustang modellerinde 3 renk kaldırılıyor ve yerine başka 3 renk geliyor şeklinde bir haber mevcut. Çok beğendiğimiz 3 renkte gidiyor. 2017 yılı ile discontinued olacak dış renkler: Deep Impact Blue (Derin Mavi) Competition Orange (Kor Turuncu) Guard (Avcı Yeşili) 2017 ile gelecek 3 yeni renk. (2 tonda mavi) Grabber Blue Lightning Blue White Platinum Metallic Dip not: 2016 model gelecek İnci Siyahlar artık farklı olucak. Edindiğim bilgiye göre Manyetik Gri kadar çok simli bir siyah gelecek. Metaliğin önde gideni yani. Ben maviciyim arkadaş Neyseki birinin yerine iki farklı mavi geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 (düzenlendi) Şu White Platinum Metallic yerine Wimbledon White(50.yıl özel beyazı) gelseydi yahu. Şubat 4, 2016 Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 ...ettik (yazdım ya) Mart üretimine Guardgreen 2,3EB FB girdik ... Temmuz'da Guardgreen'in önünde selfie çekebilirsiniz. (bkn.yaşlı olan benim, bunama olan sen diye söylenen adam) 31 dakika önce, Kemal Yerebakan said: White Platinum Metallic ...laf aramızda kalsın, bu renk kadınların kullandığı -yarı şeffaf / simli tırnak cilası- gibi (bence) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 6 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...ettik (yazdım ya) Mart üretimine Guardgreen 2,3EB FB girdik ... Temmuz'da Guardgreen'in önünde selfie çekebilirsiniz. (bkn.yaşlı olan benim, bunama olan sen diye söylenen adam) ...laf aramızda kalsın, bu renk kadınların kullandığı -yarı şeffaf / simli tırnak cilası- gibi (bence) gözümle görmeden inanmam -bknz. bunaklığın üstünü örtmek, inkar etmek- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Ekmek - Kuran - Evliya çarpsın sipariş ettik yahu. (bkn.Gavura yemin ettirmek) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 (düzenlendi) Opps renk Tri-Coat ' muş. Yani Kuantum Sarı gibi.. Yani ekstra maliyet Şubat 4, 2016 Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 18 dakika önce, Kaan Yagizer said: Ekmek - Kuran - Evliya çarpsın sipariş ettik yahu. (bkn.Gavura yemin ettirmek) Allah iyiliğini versin.. Ağzımdaki çayı ekrana püskürttüm Onu siliyorum şimdi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Ettiler ettiler gördüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 2 saat önce, Kaan Yagizer said: Ekmek - Kuran - Evliya çarpsın sipariş ettik yahu. (bkn.Gavura yemin ettirmek) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Bugün gelen döküman içerisinde yazan satırlar. "•Avcı Yeşili + Kor Turuncu + Derin Mavi renk seçenekleri ürün gamından kaldırılmıştır ." yerine gelen renk gözükmüyor orası daha hazırlık aşamasında herhalde. ilk ve son derin mavi arabamız convertible olarak gelecek bu durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Bu sefer geçildim Kor turuncu'ya hiç şaşırmadım. Yeşil'e az şaşırdım Maviye çok çok şaşırdım. Sen git en güzel rengi iptal et, Camaro alacağım işte 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 1 saat önce, Kemal Yerebakan said: ilk ve son derin mavi arabamız convertible olarak gelecek bu durumda. ... Deep Blue'yi seviyordum. Stoğa Guard Green sipariş etmiştik, o yüzden içim rahat ... bilmeden son dakika golü atmışız. Temmuz üretim siparişlerini geçtik ... Magnet X 2 - Spor - Siyah - Beyaz - Quantum yazdık ... artık bu kuZular ile Eylül'de görüşürüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap