Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2016 14 saat önce, Kemal Yerebakan said: bize haziran 5 adet geldi. ...O.K'dir ... biraz "Garanti" renklere kaçmışız sanki? hEhEhE (bkn.gaz vermek) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 On 24.03.2016 at 22:54, Yakup Çağatay said: @Kemal Yerebakan bu yazıyı hangi programdan kopyaladınız acaba? Çünkü sitede bir hata var onu çözmek adına soruyorum outlook üzerinden aldım bu formatta. yardımcı olabilirim Çağatay. Asıl meslek Bilgisayar. Az kodlardan anlarım. Websitesi yapabilirim vs... çok piste format atarım. daha önce forum yönetmişliğimde mevcut. sene 2009'a kadar filan. On 25.03.2016 at 12:31, Kaan Yagizer said: ...O.K'dir ... biraz "Garanti" renklere kaçmışız sanki? hEhEhE (bkn.gaz vermek) valla bana kalsa daha önceki siparişlere kor turuncu 5.0 giriyodum zor tuttular. ama tuttular abi işte. O deil de 5. seçenek çok iyi değil mi Kaan Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 On 25.03.2016 at 17:18, Kemal Yerebakan said: O deil de 5. seçenek çok iyi değil mi Kaan Bey. ... 5.seçenek ... nasıl desem? Beni benden aldı. Fiesta değil, Mustang siparişi verdiniz öyle değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 49 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... 5.seçenek ... nasıl desem? Beni benden aldı. Fiesta değil, Mustang siparişi verdiniz öyle değil mi? 5.0 Fiesta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap