Teoman S. Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2016 Herkese selam. Resmi sonra ekleyecegim. Icerideki solda ve sağda bulunan klima izgaralari nasil sökülür? Bilgisi olan varmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 En iyi Teoman hoca bilir diyecektim Kapıyı açınca görülen yandaki trimler çekince gelir. Sonrasında ızgaralara ulaşılabileceğini tahmin ediyorum. Far anahtarı o şekilde sökülüyor çünkü.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Saol Murat hocam sayende öğreniyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Arkadaşımız yazmış sağ veya sol farketmez trimi çekin kapak gibi olan kısmı tork vidayı sökünce çıkıyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İrfan Şengül Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Peki ortadaki ızgaralar nasıl sökülüyor bilgisi olan var mı? Bugün ortada şoför tarafındaki izgarayi kapattım ve bir daha açılmadı. Boşa dönüyor açıp kapatma. Sökülür mü yapılacak bir şey midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2016 1 dakika önce, İrfan Şengül yazdı: Peki ortadaki ızgaralar nasıl sökülüyor bilgisi olan var mı? Bugün ortada şoför tarafındaki izgarayi kapattım ve bir daha açılmadı. Boşa dönüyor açıp kapatma. Sökülür mü yapılacak bir şey midir? Teyp çerçevesi ile beraber sökülür ortadakiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Teoman S.
Herkese selam. Resmi sonra ekleyecegim. Icerideki solda ve sağda bulunan klima izgaralari nasil sökülür? Bilgisi olan varmi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap