Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 23.11.2017 - 09:08 tarihinde, H. Cenk yazdı: Hayaller bitmez. Gözüm BBS SX veya Sparco assetto gara'da . BUnlar hem çok pahalı hem burada yok. @Gürkan Çakıroğlu arabayla almanyaya giderse bana BBS alıp gelecek di mi Bakalım kısmet .. Aha sana bi alternatif Cenk abi. Assassin Wolfrace 18inç ama 17 varmı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Aha sana bi alternatif Cenk abi. Assassin Wolfrace 18inç ama 17 varmı bilmiyorum. Cıkss.. I just dont like it. Focus RS çakması Advanti var. Bir ara Türkiyede satılmış ama artık yok. BBs, sparco, advanti bunları bulursak belki.. http://www.advantiwheel.com/wheel/hy-hybris-gloss-black/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Cıkss.. I just dont like it. Focus RS çakması Advanti var. Bir ara Türkiyede satılmış ama artık yok. BBs, sparco, advanti bunları bulursak belki.. http://www.advantiwheel.com/wheel/hy-hybris-gloss-black/ O saydığın markaların orjinalini nerede bulacan hepsinin replikası var. Hadi buldun fiyat olarak çokda uygun olmayabilir. Sana benim janttan alalım en güzeli. Orijinal kafan rahat olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: O saydığın markaların orjinalini nerede bulacan hepsinin replikası var. Hadi buldun fiyat olarak çokda uygun olmayabilir. Sana benim janttan alalım en güzeli. Orijinal kafan rahat olur. Daha gencim siyah jant istiyom ben Replika da olur ama içime sinsin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 3 dakika önce, H. Cenk yazdı: Daha gencim siyah jant istiyom ben Replika da olur ama içime sinsin.. Temiz bir boya işçiliği ile tmmdır o iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Temiz bir boya işçiliği ile tmmdır o iş O opsiyon da aklımda. Temiz yapanlar 500-600den kapı açıyor. Bknz. Sırdaş Otomotiv, Cevizlibağ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 4 saat önce, H. Cenk yazdı: O opsiyon da aklımda. Temiz yapanlar 500-600den kapı açıyor. Bknz. Sırdaş Otomotiv, Cevizlibağ Arayan bulur haha Benim jantın siyah hali ama sanırım piano black yaptırmamış daha çok mat gibi duruyor veya jantlar kirli, bilemedim. Bu jantları senin arabaya bi shopla bakalım nasi duracak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2017 Bir güncel çekeyim konuma. Şu anda ilgi alanıma giren 2 jant oldu. Biri cms nin 591 modeli; Bir diğeri güncel kasa 308 in orjinal jantlarından; Adet fiyatları oldukça uygun. 465 lira. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Jant konusu cms 794 ile son buldu. Temini baya zor oldu. Şimdilik 60mm volvo jant göbeği olmaması dışında sorun yok. Onu da AliExpress ten sipariş geçtim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Erdoğan gayet güzel olmuş ? Güle güle kullan, kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 3 saat önce, Erdoğan G. yazdı: Jant konusu cms 794 ile son buldu. Temini baya zor oldu. Şimdilik 60mm volvo jant göbeği olmaması dışında sorun yok. Onu da AliExpress ten sipariş geçtim. nasıl taktınız peki? plastik göbekmi sipariş ettiniz? çamurlukta pay varsa bence spacer daha sağlıklı olur, tüm yük göbekte aslında bilezik olunca bijona taşınmış oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 10.12.2017 - 01:06 tarihinde, Ozan Kar yazdı: nasıl taktınız peki? plastik göbekmi sipariş ettiniz? çamurlukta pay varsa bence spacer daha sağlıklı olur, tüm yük göbekte aslında bilezik olunca bijona taşınmış oluyor. Orjinal Et 50, bunların et si 47,5 geldi. Küçülünce dışarı taşıyormuş sanırım. Herhangi bir sorun yok. Orjinal cms aksesuar kutusu vardı, içinde bilezik ve bijonlar vardı. Bilezikler kullanıldı. Ne için kullandılar bilmiyorum, baya ince bir malzeme. Bijonlar kendi orjinal bijonları oldu. Orjinal harici eklemeleri pek sevmem, spacer kullanmalı mıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 4 saat önce, Erdoğan G. yazdı: Orjinal Et 50, bunların et si 47,5 geldi. Küçülünce dışarı taşıyormuş sanırım. Herhangi bir sorun yok. Orjinal cms aksesuar kutusu vardı, içinde bilezik ve bijonlar vardı. Bilezikler kullanıldı. Ne için kullandılar bilmiyorum, baya ince bir malzeme. Bijonlar kendi orjinal bijonları oldu. Orjinal harici eklemeleri pek sevmem, spacer kullanmalı mıyım? et farkı önemli değil. aracın yükü janta göbek üzerinden binmeli, bu yüzden göbek çapları aynı olmalı. farklı olursa takılırken merkezlemeside olmadığı için balans sorunu olabiliyor. bilezik bu göbek farkını gidermek için var, gördüklerim genelde plastik, ben plastiğin yük taşımasına güvenmediğim için tornada yaptırdım. 10 yada 15 mm spacer kullanırsanız, spacer göbeğe spacerın göbeğide janta oturuyor daha sağlıklı oluyor. tabi jant 1 yada 1.5 cm dışarı çıkmış olacak, fotoğrafta pay var gibi görünüyor ama yoksa sürter. Bilezikler plastikse en azından onları değiştirin derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Ben 7. seçenekteki jantı kullanıyorum. Range Rover Sport. Focusa yakışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap