Mert Kural Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2016 Ford ETİS ten aracımla ilgili bilgilere bakarken küçük özellikler başlığı altında Çift Sesli Elektrikli Korna özelliğinden bahsediyor. Buradaki çift ses ibaresinden ikinci bir korna sesinin olduğu mu anlaşılıyor. eğer öyleyse diğer korna sesi nasıl aktif edilebilir. bilgisi olan varsa yardım istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Korna çaldığınızda çıkan ses iki sesten oluşuyor, öyle hissedilmese de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 İki kademelidir. Yavaş basarsanız az ses çıkar, şiddetli basarsanız yüksek sesli çıkar. Bildiğim kadarıyla olay bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Alarm'lı modellerde kullanılan ton olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 benim korna 2-3 haftadır garip bir tonda çalyor. normalinden daha tiz, azcık daha cılız bi ses. kulak tırmalıyor. acaba bu çift ses olayının bi tarafı mı bozuldu. kornanın tek bağlantı soketi vardır galiba değil mi? kornanın yerini de aradım ama bulamadım da.. eğer tek soketliyse, yani yerinden çıkma falan yoksa servis yolu göründü.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 araclarımızdaki kornalar iki adetten oluşuyor ve kornaya bastıgınız zaman ikisinden de ses alıyoruz, bendeki 2009 tit x de fabrikasyon alarm var, alarm devreye girdiginde tek kornadan (kalın sesli olan) ses alıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 8 saat önce, Kerem Bozdoğan said: benim korna 2-3 haftadır garip bir tonda çalyor. normalinden daha tiz, azcık daha cılız bi ses. kulak tırmalıyor. acaba bu çift ses olayının bi tarafı mı bozuldu. kornanın tek bağlantı soketi vardır galiba değil mi? kornanın yerini de aradım ama bulamadım da.. eğer tek soketliyse, yani yerinden çıkma falan yoksa servis yolu göründü.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Şurada da 1 foto mevcut http://www.focusclubtr.com/topic/2094-yeni-ford-focusun-alttan-detaylı-resimleri-aktif-ön-izgara/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Kural
Ford ETİS ten aracımla ilgili bilgilere bakarken küçük özellikler başlığı altında
Çift Sesli Elektrikli Korna özelliğinden bahsediyor.
Buradaki çift ses ibaresinden ikinci bir korna sesinin olduğu mu anlaşılıyor.
eğer öyleyse diğer korna sesi nasıl aktif edilebilir. bilgisi olan varsa yardım istiyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap