Ozan Kar Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2016 Uzun zamandır takip ettiğim bir kasetçaları uygun bir fiyata denk getirince aldım ancak gelin görün ki kargo konusu çok ciddi sıkıntı oldu. Bulabildiğim en ucuz alternatif USPS ki 238 dolar gibi bir şey çıkıyor paketin boyutları 40x45x25 cm civarlarında ve 15 kg gibi bir ağırlığı var. Bunu en uygun şekilde nasıl göndertebilirim bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Türkiye'ye eviyle kalıcı dönüş yapan birini bulman lazım. Ya da konteyner ile ithalat yapan bir şirket. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 gönderecek olsaydın 128usd ye yollayabilirdik 48hours lakin ordan hiç ürün getirtmedim yakın zamanda. yıllar önce en uygun firma şu olmuştu. ama bunlarda %99 gümrüğe gireceğine emin olabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Nasıl böyle bir şeyi unutup alış-veriş yaptın ki, iade opsiyonun var sanırım. USPS'den ucuzu olmaz zaten bende baktım da 228 dılar çıktı. Ben hızlı ve ucuz olduğu için i-parcel kullanıyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 8 dakika önce, Yakup Çağatay said: Nasıl böyle bir şeyi unutup alış-veriş yaptın ki, iade opsiyonun var sanırım. USPS'den ucuzu olmaz zaten bende baktım da 228 dılar çıktı. Ben hızlı ve ucuz olduğu için i-parcel kullanıyordum. bu kadar uçuk bişey çıkacağını düşünmemiştim, 100 dolar filan olur diye düşünüyodum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 2/13/2016 - 10:58 tarihinde, Ozan Kar yazdı: bu kadar uçuk bişey çıkacağını düşünmemiştim, 100 dolar filan olur diye düşünüyodum amerikapostam.com'a mail atsana bi 142 dolar gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 11 dakika önce, Yakup Çağatay said: amerika postam .com 'a mail atsana bi onların sayfasındaki hesaplamaya göre ağırlıktan 150, boyuttan 70 usd gibi bir şey çıkıyor. alınabilir gibi. güvenilir mi bunlar bilgin var mı? tabi bide 35 usd usa kargosu var böyle bir durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Bir saat önce, Ozan Kar said: onların sayfasındaki hesaplamaya göre ağırlıktan 150, boyuttan 70 usd gibi bir şey çıkıyor. alınabilir gibi. güvenilir mi bunlar bilgin var mı? tabi bide 35 usd usa kargosu var böyle bir durumda. Sıkıntı yok çok rahat güvenebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Sıkıntı yok çok rahat güvenebilirsin. Bnim anlamadığım bu adamların indirimi filanmı var acaba yani satıcı yada arkadaşım neden bu fiyatlara gönderemiyor. Bide 6-8 gün diyo ama normalde 1 ay sürüyo. Bana yavaş olsun olsun ucuz olsun bi alternatif lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 7 dakika önce, Ozan Kar said: Bnim anlamadığım bu adamların indirimi filanmı var acaba yani satıcı yada arkadaşım neden bu fiyatlara gönderemiyor. Bide 6-8 gün diyo ama normalde 1 ay sürüyo. Bana yavaş olsun olsun ucuz olsun bi alternatif lazım. Vardır işte bir şeyleri Usps - ptt malum daha yavaş ve ucuzu için bireysel olarak muhtemelen çözüm bulamazsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Bu hatayı nasıl yaptığını hala anlayabilmiş değilim. Tarihi bir gün. Hala trollüyomu la acaba diye düşünmüyor değilim. Bir de bölgesel olarak fiyatlarda farklılık varsa ona göre araştırma yapabilirsin belki. O bölgede çalışan ve Tr'ye gönderim yapan bir firma bulma ihtimalin düşük de olsa olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Gönderdim bakalım Yakup'un dediği yere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 7 dakika önce, Ozan Kar said: Gönderdim bakalım Yakup'un dediği yere Önceden görüştün, üye oldun vs değil mi 30 günlük deneme şeysine dahil edildin sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Önceden görüştün, üye oldun vs değil mi [emoji3] 30 günlük deneme şeysine dahil edildin sanırım. Üye oldumda görüşmedim ama üye oldum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Ozan bey, aldığınız fiyatı bildirirseniz sevinirim. Benim de bu aralar balık bulucu ve aynası siparişlerim olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap