Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 2 saat önce, Ozan Kar said: Bilmiyorum, UPSle çalışmaları tamamen lokal anladığım kadarıyla ama teslim alırken görcez bişey varmı. Olsa şimdiye kadar çoooktan almışlardı Problemsiz gelmiş, sevindim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 sonunda kavuştuk amerikapostam.com u beğendim her şey dedikleri gibi oldu diyebilirim. bedelini 55 dolar yazmışlar(190 dolara almıştım) , bunu ben mi dedim hatırlamıyorum gift olarak gönderirmisiniz diye sormuştum o mailde değerini ne yazıyorsunuz demiştim diye hatırlıyorum ama tam emin de değilim. Alette baya temiz çıktı, gördüğüm kadarıyla lastiklerini değiştirmek dışında bir sıkıntısı yok. 220V olmasıda bonus oldu. Nasıl olduysa şansım yaver gitti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Hayırlı olsun güle güle kullan ozan kardeşim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 kasetçalar sıkıntısız gelince, dayımda receiver aldı (29 kg) az önce adamlara ulaştı, ödeme sayfasına girince 50 dolarda gümrük ücreti istediklerini gördüm. Neye göre nasıl neden koyuyorlar bir açıklama yok, önceden bilsek iyi olurdu. Diğer taraftan nolcak acaba diye düşünmeye gerek kalmadı peşin peşin ödendi her şey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap