Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 7 dakika önce, Ozan Kar said: Gumruk islemleri malesef persembe gunu tamamlanamadigi icin bugun ups firmasina paketiniz teslim edilecektir. Yakupun dediği gibi. Hımmmm. P.tesi'ye sarktı. Pazar günü gel o zaman işin yok çünkü. İşin buydu senin biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hımmmm. P.tesi'ye sarktı. Pazar günü gel o zaman işin yok çünkü. İşin buydu senin biliyorum yok yahu, buna bişey yapamam zaten şuan parçası lazım onları daha almadım bile. Dediğine göre yarın gelecek ama UPS tarafında hareket yok hala... 16:18de gelmiş o mail. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Hımmmm. P.tesi'ye sarktı. Pazar günü gel o zaman işin yok çünkü. İşin buydu senin biliyorum Farkında mısın cevap bile vermedi herifçioğlu ahahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Verdi ama :s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 6 dakika önce, Servet Özkan said: Farkında mısın cevap bile vermedi herifçioğlu ahahaha verdim ya? "yok yahu, buna bişey yapamam zaten" işim o değil yani, okul ile ilgili yetiştirmem gereken şeyler var... PS: istanbulda barkod okunmuş sonunda, Yakupun dediği gibi şekilde çalışıyorlar demek ki. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 verdim ya? "yok yahu, buna bişey yapamam zaten" işim o değil yani, okul ile ilgili yetiştirmem gereken şeyler var... Ne güzel anlaşıyorsunuz siz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Bu UPSin ne saçma kuralları var yahu, 1) işletme kapalı kafadan pazartesiye sallamışlar 2) kurye gelince beni bulamazsa araması yasakmış 3) dağıtım merkezinden almam için göndericinin yazılı izni gerekiyomuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 gözünü sevdiğimin ptt'si diyosun yani. uluslararası pakedi arkadaşın binanın girişine bırakıp gittilerdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Ozan alem canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 28 dakika önce, Mertcan Çelik said: gözünü sevdiğimin ptt'si diyosun yani. uluslararası pakedi arkadaşın binanın girişine bırakıp gittilerdi pttnin elli tane hizmeti var, "signed" olmazsa bırakır gider tabi ki. 4 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ozan alem canım o 3 maddenin hepsi mi normal yani sence? kapalı diye bir şey zaten yok, 24 saat açık. Ben orada olmayabilirim, onu da bilemez. Takip sistemleri zaten saçma çalışıyor, 10:30da yapılan güncelleme 11:30a kadar sistemde yoktu olsa o zaman arardım. 3-4 kere uyanıp baktım takip sayfasına. Dağıtımda kaydını saat 7 de gösteriyor ama 2de filan geldi o kayıt. Baştan olsa arardım, eve getirin diye yada okula giderdim almaya. Pazartesi vs gelmesi kritik değil zaten, dediğim gibi parçaları yok, alet çalışır durumda değil, uzunca bi süre yatabilir. Sadece merak ediyorum ne durumda birşey olduğunu ve UPSin saçmalıklarına uyuz oluyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Bence ilk ikisi çok normal üçüncü ise anormal değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bence ilk ikisi çok normal üçüncü ise anormal değil bana sebeplerle gel. Mesela okul işletme olmamakla birlikte, gitmeden hiç bir yerin (işletmenin okulun vs) kapalı olduğunu varsayıp teslimat tarihini değiştirmemeleri gerekir bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Şimdi bu gereksiz konuyu geçelim bir faydası yok bize. Sen ek vergi veya ücret ödesin mi onu söyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 UPS'in uluslararası çalışan prensipleri oturmuş bir firma olduğu gerçeği tek başına yeterli bir sebep bence. Ama hazır işsizliğim var: 1-işletme kapalıysa kapalı ona yapcak bir şey yok, nöbetçi ya da güvenlik tarzı birine teslim etmemeleri normal bence. 2-kuryelere senin telefonunu bile vermiyor olabilirler bence ama çağrı merkezinden arattırılabilir belki. 3-bence bu kesin zamanında bir sebepten davalık olup koydukları bir kural Tr şartları için pek uygun değiller de yapcak bir şey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 25 dakika önce, Yakup Çağatay said: Şimdi bu gereksiz konuyu geçelim bir faydası yok bize. Sen ek vergi veya ücret ödesin mi onu söyle Bilmiyorum, UPSle çalışmaları tamamen lokal anladığım kadarıyla ama teslim alırken görcez bişey varmı. 23 dakika önce, Mertcan Çelik said: UPS'in uluslararası çalışan prensipleri oturmuş bir firma olduğu gerçeği tek başına yeterli bir sebep bence. Ama hazır işsizliğim var: 1-işletme kapalıysa kapalı ona yapcak bir şey yok, nöbetçi ya da güvenlik tarzı birine teslim etmemeleri normal bence. 2-kuryelere senin telefonunu bile vermiyor olabilirler bence ama çağrı merkezinden arattırılabilir belki. 3-bence bu kesin zamanında bir sebepten davalık olup koydukları bir kural Tr şartları için pek uygun değiller de yapcak bir şey yok. 1) Ofiste mutlaka birisi vardır, gitmiş olsa beni ararlardı. Ben gittiklerine inanmıyorum o yüzden. 2) Çağrı merkezi kuryenin araması yasak ama siz telefonunuzu söyleyin belki insiyatif alıp kendi kişisel hattından arar dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap