Bu popüler bir ileti. Kaan Yagizer Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2016 Bu popüler bir ileti. Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2016 Ilgın bey bir görme engelli, ama bu okumasına - eğitimini tamamlamasına ve hayata akademisyen olarak tutunamasına -engel- olamamış. ... Ilgın bey sadece bir akademisyen değil, aynı zamanda bir arabasever. Arabaları sizin, benim kadar seviyor ... Geçenlerde radyo dinlerken Nihat Sırdar'ın Mustang ile ilgili konuşmasını duymuş ... neden ben de Stang'ı test etmiyorum ki demiş ... oturmuş N.Sırdar'a mail atmış. Demiş ki ... (onun sözleri) " Merhaba Nihat Bey. Ben Ilgın .... Ben görme engelli bir otomobilseverim. Zaman zaman otomobil bayilerini arar ve testlere katılmak istediğimi söylerim. Onlar da önce şaşırırlar. Bir görme engelli nasıl otomobil kullanabilecek diye? Ben de arabayı ilgili görevlinin kullanmasının yeterli olduğunu benim de aracı hissetmek amacımda olduğumu söylerim. Aracı önceden tanıdığım için de onları sorularımla sıkıştırırım açıkçası biraz. ARa sıra bu testleri yapıyorum. En son Audi q3'ü test etmiştim. Mustng çıktığından beri peşindeyim açıkçası. Hatta geçtiğimiz autoshow'un açılış gününde Ford Mondeo 1.5'i test ederken Mustang'ı ne zaman test edebileceğimi de espriyle karışık sormuştum. İstanbul'da yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla İstanbul'da Mustang test sürüşü imkanı vardır. Sizden bir ricam olacak mümkünse. Bu Mustang testiyle ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz? Eğer sizi skıntıya düşürmeyecekse. O motor sesinin kulaklarımda yankılanma ihtimali bile çok heyecanlandırıyor beni. " ...Nihat üstad mail'i okumuş, etkilenmiş ... hemen bize pas attı ... "Ne yapabiliriz?" ...yapılacak şey belli ... madem Ilgın bey kuZu'nun tadına bakmak istiyor, o zaman bakacak ... Ilgın bey ile birlikte biraz kurtlarımızı döktük, epey de eğlendik ... en azından ben eğlendim, sanırım o da fena zaman geçirmedi ... ...anlayacağınız iki araba sever olarak yola çıktık, bolca dedikodu yaptık ortam / yol müsait olduğunda masumca gazladık ve kasvetli Cumartesi günümüz biraz şenlendi. Tanıştığımıza memnun oldum Ilgın bey ... görüşmek üzere. 32 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Ne kadar güzel 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ne kadar güzel +1 ...bu arada senin "Jam" hoparlör bende, uğradığında hatırlat - vereyim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Şimdi, Kaan Yagizer said: +1 ...bu arada senin "Jam" hoparlör bende, uğradığında hatırlat - vereyim ... Tamam teşekkkür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Teşekkür ederiz böyle bir arkadaşımızın isteğini yerine getirdiğiniz için. Onların dünyalarını aydinlattiniz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Tebrikler [emoji122][emoji122][emoji122] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 İyi insanları tanıyor olmaktan mutluyum. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 @Kaan Yagizer abi sen harika bir insansın, saygım ve sevgim bir kat daha arttı. Okurken duygulandım desem... Keşke orada olup Ilgın beyle de tanışabilseydim. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 [emoji122] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Asalet farklı bir şey... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Sağ olun ve hep var olun.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Cidden seviyorum böyle şeyleri. llgın beye de maşallah cidden, umarım devamını getirebileceği olanakları olur. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Bir çok defa yazdım sildim, ne yazarsam yazayım bu yazının altında ezilip kalacaktı çünkü. Yüreğinize sağlık. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 ılgın beyin yaşama sevinci müthiş... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafa ilteke Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 ALLAH sizlerden razı olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap