Muhammet Karabulut Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 (düzenlendi) @Kaan Yagizer abi öncelikle yüreğinize sağlık diyorum gerçekten harikasınız. Mustang her Ford kullanıcısı gibi benim de hayalimdir hele klasik olursa tadından yenmez ama o arabayı ben test etsem ancak bu kadar mutlu olurdum çok sağolun.... Bu arada her sabah ve her akşam bana yol arkadaşlığı yapan sevgili Nihat Sırdar' a da vesile olduğu için teşekkürler. Şubat 13, 2016 Muhammet Karabulut tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Harika test; müthiş hareket; Nihat da Kaan da abi statüsünde; nasıl olduğunu net gösteriyorlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 ... bir - iki konuda netleşelim. Öncelikle bu işin sevabı F/O Pazarlamanın ama ağırlıklı olarak Nihat Sırdar'ındır ... eminim ona gelen tonla mail vs. vardır ve o yoğun trafiğin arasından Ilgın bey'in mesajını bulup çıkarmak, onu okumak / kavramak ve kafasında "bu işi nasıl halledebiliriz" muhasebesinin yapmak basit iş değil. ... ben sadece Nihat'ın hazırladığı, sürüp getirdiği ve kale önünde "Al-At!" diye pass verdiği topa gelişine vurdum ... gol oldu. Ama (futbol tabiri ile) tüm planlama - asist vs. başkalarına, yani Nihat üstad + F/O Pazarlamaya ait. İkincisi Ilgın bey, ya adam heyecandan doğru düzgün uyuyamamış ... bir karşılaştık, anında kanım ısındı. Pozitif, bilgili, paylaşımcı ve kaliteli bir adam ... hayat önüne zorluklar çıkarmış ama teslim olmamış, ne güzel ... bravo. Size şöyle bir detay vereyim ... biz kuZu'yu tütsülerken o bolca video çekti (sonrasında benimle de paylaştı ama ben sizler ile paylaşamam ... baştan srry) eve döndüğünde "dinleyecekmiş" ...budur yani. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Tebrik ediyorum sizi, bunca işin gücün arasında mı ? hadi canımm ! demediğiniz için, bizzat ilgilendiğiniz için ve bizlere örnek olduğunuz için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 @Kaan Yagizer Tebrikler Hepinize teşekkür ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Görevini icra etmekten öte bir hareket, şık olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 @Kaan Yagizer ... Nihat Sırdar'a da olan sevgim bi kat daha arttı. Adam gibi adam... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 @Kaan Yagizer abi hem sana hem Nihat Sırdar'a (yıllardır sabah işe gelirken dinlerim) kocaman bir alkış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 İşte bu! Helal olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Gözlerim doldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap