Fatih Kuzal Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2016 (düzenlendi) Merhabalar iyi forumlar, 2014 Focus MCA Titanium aracımda yol bilgisayarı üzerinde yaptığım değişiklikler kontak kapatıp, açtığım anda Default ayarlara dönmüş oluyor. Örn. City Stop kapalı duruma getiriyorum. Aracımı parkedip terkediyorum. Ertesi gün binişimde City stop aktif durumda gözüküyor. Bilmediğim bir kayıt düğmesimi var? Yardımlarınızı rica ederim. Şubat 13, 2016 Fatih Kuzal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2016 Bazı ayarlar sadece geçici olarak değiştirilebiliyor. City stop da o şekilde olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 On 13.02.2016 at 21:03, Fatih Kuzal said: Merhabalar iyi forumlar, 2014 Focus MCA Titanium aracımda yol bilgisayarı üzerinde yaptığım değişiklikler kontak kapatıp, açtığım anda Default ayarlara dönmüş oluyor. Örn. City Stop kapalı duruma getiriyorum. Aracımı parkedip terkediyorum. Ertesi gün binişimde City stop aktif durumda gözüküyor. Bilmediğim bir kayıt düğmesimi var? Yardımlarınızı rica ederim. Kullanma kılavuzunda yazmıyor mu?Murat ın dediği gibi de olabilir.Örnek esp mesala Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Fatih Kuzal
Merhabalar iyi forumlar,
2014 Focus MCA Titanium aracımda yol bilgisayarı üzerinde yaptığım değişiklikler kontak kapatıp, açtığım anda Default ayarlara dönmüş oluyor.
Örn. City Stop kapalı duruma getiriyorum. Aracımı parkedip terkediyorum. Ertesi gün binişimde City stop aktif durumda gözüküyor.
Bilmediğim bir kayıt düğmesimi var?
Yardımlarınızı rica ederim.
Fatih Kuzal tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap