Aydın Baran Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2011 Cem Boneval'ın kendi çektiği resimlerden bazı örnekler. ilk foto "Ağaç Kardeşliği" benim en beğendiklerimden biridir. Fordumda paylaşmamıza izin verdiği için teşekkür ederim kendisine. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 gerçekten 2 fotoğraf da çok güzel.. cem bey'in kullandığı makine nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Çok güzel resimler daha fazlasını görmek isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 evet...cok güzel...sanatsal çalışmalar olmuş..harika wallpaper olacak masaüstüne...teşekkürler..aydın ve cem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Menecerime çabaları için sonsuz teşekkürler. Wallpaper satın almak istiyorsanız aşağıdaki adrese tıklayın. https://www.firsatciherif.com/nahalirim_fotonu Şaka bir yana, Baran'ın teveccühü ile geçmişten karelerle forumda yer buldum. Son zamanlarda pek fırsat bulamıyorum çekimler için ama fotoğraf sohbetlerinden keyif alacaklar varsa aranızda fırsat buldukça laflarız. Ayrıca tekniğine sanatına olduğundan daha hakimim, her fırsatta eğitmen olarak atölye çalışmalarına katılıyorum Makine konusuna gelince, ne bulursam kullanırım, ciddi işer için evde duran bir çantam var, ama genelde kemerimde taşıdığım kompaktla hallediyorum işleri. çantada Canon EOS 50D + BG, 15-85 IS, 10-22, Sİgma 100-300/4 ve 100/2,8 macro ve 430EX flaş var. İlginize tekrar teşekkürler... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 50D hoş bir makine.. benim gözüm nikon d7000'e oynuyor ama hem çok pahalı hem de d-slr makineyi sağa sola taşıyabileceğimi zannetmiyorum. bir heves olarak alıp kenarda kalsın da istemiyorum. o yüzden ben de sony cybershot hx5v kullanıyorum. gayet hoş özellikleri olan, geniş açı lensli, exmor r işlemcili bir cihaz. gerçi bazı ortamlarda otomatik ayarlarda umduğumun altında fotoğraflar sunsa da yine de ortalamanın üzerinde bir makine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 50D hoş bir makine.. benim gözüm nikon d7000'e oynuyor ama hem çok pahalı hem de d-slr makineyi sağa sola taşıyabileceğimi zannetmiyorum. bir heves olarak alıp kenarda kalsın da istemiyorum. o yüzden ben de sony cybershot hx5v kullanıyorum. gayet hoş özellikleri olan, geniş açı lensli, exmor r işlemcili bir cihaz. gerçi bazı ortamlarda otomatik ayarlarda umduğumun altında fotoğraflar sunsa da yine de ortalamanın üzerinde bir makine. Bende bu taşıyamama, bir süre sonra usanma tembellik mevzularını düşünerek dslr-like bir makine tercih ettim. Panasonic FZ28 kullanıyorum. hafif ve şimdilik işimi görüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 LUMIX serisi için başarılı diyorlar. tabi en iyisini kullanalar bilir.. LEICA lens yeter zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Keskin Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 abi çok güzel ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Menecerime çabaları için sonsuz teşekkürler. Wallpaper satın almak istiyorsanız aşağıdaki adrese tıklayın. https://www.firsatci...ahalirim_fotonu Şaka bir yana, Baran'ın teveccühü ile geçmişten karelerle forumda yer buldum. Tevfik abi bu link'e tıkladı mı tıklamadı mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2011 elbetteki defalarca.....tıkladım....en büyük hobim bu benim...bavularacom...dan sonra...yapmazmıyım ....yılın keki...hemde dannnnnnnn keki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap