Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Bu daha başlangıç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Bu daha başlangıç Korkutmayın beni (: Fazla abartıyı sevmiyorum da aklımda olanlar da abartılacak şeyler değil (: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Valla hep böyle basladi buradaki herkes.... Su olsun bu olsun diye diye artti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Pek fazla birşey kalmadı ya benim araçta... Kalanlardan bazılar; St Ön Tampon Navigasyon dokunmatik büyük ekran Gösterge büyük ekran Led ön farlar Led arka farlar sadece bunlar (: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Pek fazla birşey kalmadı ya benim araçta... Kalanlardan bazılar; St Ön Tampon Navigasyon dokunmatik büyük ekran Gösterge büyük ekran Led ön farlar Led arka farlar sadece bunlar (: İskenderunda mı yaşıyorsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 9 dakika önce, Serdar yaman said: İskenderunda mı yaşıyorsun ? Evet. İskenderun'da yaşıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Evet. İskenderun'da yaşıyorum.. Geldiğim de şu canavarı yakından görelim denk gelirsek [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Geldiğim de şu canavarı yakından görelim denk gelirsek Gel buyur beklerim.. İskenderun'u biliyor musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Gel buyur beklerim.. İskenderun'u biliyor musun? Doğma büyüme İskenderunluyum has hemde[emoji3] 6 yıldır iş gereği mardindeyim Aladağ market Karaağaç yolunda değilmiydi [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Evet (: Amcamındı orası el değiştirdi.. Bizim 2 Şube var. Biri M.Kemalde diğeri Fener caddesi civarında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Evet (: Amcamındı orası el değiştirdi.. Bizim 2 Şube var. Biri M.Kemalde diğeri Fener caddesi civarında Honda Özkaya karşısıydı fener caddesindeki demi öyle hatırlıyorum [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 1 dakika önce, Serdar yaman said: Honda Özkaya karşısıydı fener caddesindeki demi öyle hatırlıyorum Orası da amcamındı (: Kapattı 2 marketini de... Biz İlk kurulan yerden devam ediyoruz. Barbaros Mahallesinde.. Honda Özkaya ve Özen Eczanesi arasındaki Caddede.. Araba da market önünde zaten (: Fotoğraflardan az çok çıkarabilirsin.. Bazı fotoğraflar M.kemal market önü bazıları da Merkez market önünde çekilmiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Orası da amcamındı (: Kapattı 2 marketini de... Biz İlk kurulan yerden devam ediyoruz. Barbaros Mahallesinde.. Honda Özkaya ve Özen Eczanesi arasındaki Caddede.. Araba da market önünde zaten (: Fotoğraflardan az çok çıkarabilirsin.. Bazı fotoğraflar M.kemal market önü bazıları da Merkez market önünde çekilmiş.. Aynen doğrudur kısmet olursa 3-5 güne ordayım görüşürüz [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kı. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Ledler halloldumu on numara beş yıldız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 14 dakika önce, Volkan Kı. said: Ledler halloldumu on numara beş yıldız... Başladın diyolar devamı gelir diyolara bakalım gelirse inşallah dediğin gibi on numara beş yıldız darısı olmayanlara inşallah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap