Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Evettttt. Çin'den sipariş verilen parçalar yavaş yavaş geliyor. Açıkcası daha geç bekliyordum. Montajları tamam. İçime sinmeyen 2 parça var. Vites Topuz'u ve anten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Vitesi orj haline alalım bence. Vites topuzumuz güzel yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Vites topuzu ciddi kötü olmuş, zaten 5 ileri olanı almışsınız. Diğerleri hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Çok mu fazla krom var sanki... Direksiyon ve teyptekiler olmasa daha iyi. Vites topuzu için zaten haklı yorumlar yapılmış, orjinali güzel Doğan abinin dediği gibi illa değişecekse ışıklı olandan almak daha mantıklı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Vites gerçekten kötü olmuş. Korumasız haliyle kalsa daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Bir dakka club stickerı nerde Elinize sağlık vites topuzu dışında olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Aladağ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Teşekkür ederim herkese. Beklediğim eleştirileri aldım. Ayrıca dıştan yaptığım 2 değişiklik var onların fotosunu eklerim daha sonra. ön ledleri iptal ettim Mertmod'dan aldığım amerikan parkların montajını yaptırdım daha sade ve şık oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Hocam merhaba ilk mesajımı size atıyorum. Ben de istanbuldan geldim Hataydan aldım Focusumu Bende Tamponu sendeki gibi boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha farklı yapmayı düşünüyorum alt kısmını ve ızgara şeklinde olan kısmı parlak siyah yapmayı düşünüyorum. Ama öncesinde aracın tamponu boyattıktan sonra yandan duruşunu merak ettim... Yan marşpiyeller siyah olduğu iöçin nasıl duruyor.. Bir resim atarmısın rica etsem hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 33 dakika önce, R Samet Batmaz said: Hocam merhaba ilk mesajımı size atıyorum. Ben de istanbuldan geldim Hataydan aldım Focusumu Bende Tamponu sendeki gibi boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha farklı yapmayı düşünüyorum alt kısmını ve ızgara şeklinde olan kısmı parlak siyah yapmayı düşünüyorum. Ama öncesinde aracın tamponu boyattıktan sonra yandan duruşunu merak ettim... Yan marşpiyeller siyah olduğu iöçin nasıl duruyor.. Bir resim atarmısın rica etsem hocam O kısım piano black boya ile yaptırmıştım ama boyayı tutmuyor. Belki de benim ustam sallamasyon iş yapmışta olabilir. Ustanızdan garanti alın dökülme yaparsa tepene çökerim diyin mutlaka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
R Samet Batmaz Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 12 dakika önce, Doğan Kurban said: O kısım piano black boya ile yaptırmıştım ama boyayı tutmuyor. Belki de benim ustam sallamasyon iş yapmışta olabilir. Ustanızdan garanti alın dökülme yaparsa tepene çökerim diyin mutlaka. varmı resim hiç hocam görebilmemiz açısından boyanmış halini... Dayım boyacı ustası. Bi danışıcam kendisine.. Olur derse yaptırırım bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 1 dakika önce, R Samet Batmaz said: varmı resim hiç hocam görebilmemiz açısından boyanmış halini... Dayım boyacı ustası. Bi danışıcam kendisine.. Olur derse yaptırırım bakalım Valla çok uzun ömürlü olmadı. 1 hafta sonra saolsun bir ablamız tamponu parçaladı Sonrasında yaptırdığım tamponda boyatmadım siyah kısımlar. Aracım konusunda olması lazım ama çok belirgin değildir. Bak burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akbs Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2019 Hocam emeğinize sağlık araç çok güzel olmuş. Ön panjura kaç metre şerit kullandınız tahmini 5mt yeter diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap