Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese selam. Önce ne yapmak istediğimi yazayım. Araçta görünmeyecek şekilde bir yerden (torpido,far anahtar altındaki boşluktan....) dişi çakmaklıkla güc alıp bir nevi piriz oluşturacağım. Amacım sigorta kutusundan direk güç çekmek nedeni ise normal çakmaklıktan çekersem araç çalıştırmada güç kesintisi oluyor bunun olmaması için böyle bir yol düşündüm. Şimdi resimdeki ürünlerden hangisi ya da hangileri işime yarar ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir yol varmı? Ayrıca bu resimdeki iki sigorta arasında ne fark var?
Soru
Teoman S.
Herkese selam. Önce ne yapmak istediğimi yazayım. Araçta görünmeyecek şekilde bir yerden (torpido,far anahtar altındaki boşluktan....) dişi çakmaklıkla güc alıp bir nevi piriz oluşturacağım. Amacım sigorta kutusundan direk güç çekmek nedeni ise normal çakmaklıktan çekersem araç çalıştırmada güç kesintisi oluyor bunun olmaması için böyle bir yol düşündüm. Şimdi resimdeki ürünlerden hangisi ya da hangileri işime yarar ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir yol varmı? Ayrıca bu resimdeki iki sigorta arasında ne fark var?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
24
6
6
Popular Days
Şbt 15
48
Şbt 14
16
Şbt 16
8
Top Posters For This Question
Teoman S. 25 posts
Doğan Kurban 24 posts
Osman Türkol 6 posts
Kerem Bozdoğan 6 posts
Popular Days
Şbt 15 2016
48 posts
Şbt 14 2016
16 posts
Şbt 16 2016
8 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Oooo hani ben alıyordum. He bana daha hızlı geliyordu siparişler. Git arkadaş sen sayı al banane
Doğan Kurban
Fiestaydı. Neyse konu sahibi kabin amiri ters birisi. En iyisi uzayalım biz.
Osman Türkol
sizin yapmaya çalıştığınızı ben daha önce yaptım.Yarın yine yapacam foto çekerim isterseniz boşa masraf etmeyin derim direk çakmaklık sigortasından alsana tavana çıkacağına
Posted Images
Bu soruda 71 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap